Vetélés után mennyi az esély a gyors teherbe esésnek ?

*kisbabát, kivártuk, fertőzésveszély, elkerülése, időszakban, peteérés…. A teljesség igénye nélkül, sajnálom de rossz volt olvasni a kérdésedet.
Az esélye, ahogy az első válaszoló is írta, pont annyi, mint vetélés előtt. Ráadásul sajnos nincs semmilyen csodaszer ami meggyorsítja a teherbeesést, úgyhogy mindegy hogy femibiont vagy gravidát szedsz. A szurkálódás pedig bármitől lehet, nem venném jelnek.
Kívánom, hogy mihamarabb sikerrel járjatok!

Szia
Nekem 6 hónap volt és az sem maradt meg. Viszont az biztos ,hogy mindem vetéléssel megváltozott a szervezetem jelzése. Teljesen más lett a pms,máshogy érzem az ovut.....

9 hó próbálkozás után volt egy vetélésem, majd 2 hóba jött a fiam.
Sajnos azóta volt missed de nem jön a tesó

November 2.án volt vetélésem 8 hetesen
November 12.en voltunk együtt először a párommal utána és december 5.én pozitívat teszteltem
Azonnal sikerült teherbe esnem
Minden rendben volt, most lassan 10 hónapos a kisfiam

Szia,
December elején vetéltem el- covid miatt. Utána kivártuk a 2 hónapot- hogy regenerálódjak ( 4. gyerkőc lenne és nem vagyok mai csirke) illetve nekem a doki mondta hogy magas lenne a covid miatt a trombózis veszély ha korán sikerülne teherbeesnem. Most május elején teszteltem pozitívat- és jelenleg ágynyugalomra és Duphason-ra vagyok ítélve mert egy hematóma van a baba mellett és véreztem. Remélem minden rendben lesz, mert már több mint egy éve várok/várunk erre a babócára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!