Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után mennyi az esély...

Vetélés után mennyi az esély a gyors teherbe esésnek ?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk kis babát,ki vártuk a két hetet amit javasolták az orvosok (fertőzés veszély el kerülése érdekében), viszont.. Termékeny idő szakban voltunk együtt férjemmel pete érés napján nem de utána nap újra igen,kicsit szurkalodik a hasam alja..
2022. jún. 2. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem több és nem kevesebb az esély rá, mint vetélés előtt. Tudom hogy ezzel a válasszal nem vagy kisegítve, de ez az igazság🤷‍♀️
2022. jún. 2. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Már annyi mindent össze olvasók hogy csak na ☹️ folsavat semm hagytam abba femibion nulla vetélés előtti nap fogyott el gravidat vettem helyette és azt is eszem bár szerintem egyenlőre felesleges 😔
2022. jún. 2. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

*kisbabát, kivártuk, fertőzésveszély, elkerülése, időszakban, peteérés…. A teljesség igénye nélkül, sajnálom de rossz volt olvasni a kérdésedet.

Az esélye, ahogy az első válaszoló is írta, pont annyi, mint vetélés előtt. Ráadásul sajnos nincs semmilyen csodaszer ami meggyorsítja a teherbeesést, úgyhogy mindegy hogy femibiont vagy gravidát szedsz. A szurkálódás pedig bármitől lehet, nem venném jelnek.

Kívánom, hogy mihamarabb sikerrel járjatok!

2022. jún. 2. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem 6 hónap volt és az sem maradt meg. Viszont az biztos ,hogy mindem vetéléssel megváltozott a szervezetem jelzése. Teljesen más lett a pms,máshogy érzem az ovut.....

2022. jún. 2. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

9 hó próbálkozás után volt egy vetélésem, majd 2 hóba jött a fiam.

Sajnos azóta volt missed de nem jön a tesó

2022. jún. 2. 10:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló 😁 bocsánatot kérek hogy a telefonom minden szart ki javít 🤣🙏 lehet hogy a tiéd nem de az enyém igen 😉
2022. jún. 2. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

November 2.án volt vetélésem 8 hetesen

November 12.en voltunk együtt először a párommal utána és december 5.én pozitívat teszteltem

Azonnal sikerült teherbe esnem

Minden rendben volt, most lassan 10 hónapos a kisfiam

2022. jún. 2. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szeptemberben vetéltem el,de még mindig nem estem teherbe!🙄
2022. jún. 3. 06:18
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Szia,

December elején vetéltem el- covid miatt. Utána kivártuk a 2 hónapot- hogy regenerálódjak ( 4. gyerkőc lenne és nem vagyok mai csirke) illetve nekem a doki mondta hogy magas lenne a covid miatt a trombózis veszély ha korán sikerülne teherbeesnem. Most május elején teszteltem pozitívat- és jelenleg ágynyugalomra és Duphason-ra vagyok ítélve mert egy hematóma van a baba mellett és véreztem. Remélem minden rendben lesz, mert már több mint egy éve várok/várunk erre a babócára.

2022. jún. 3. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!