Aki nagyon sokat hízott terhesség alatt (15-20+) mikor jöttek fel a kilók? Folyamatosan vagy a végén indult meg nagyon?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 08:48
11/16 anonim válasza:
Én is sokat híztam 20+kiló nekem az elején 12hétig feljött 10-11kiló aztán lelassult a többi elosztva jött fel. Akkor éreztem jól magam ha csipegettem + a dohányzás helyett is egy pótcselekvés volt persze végig zavart, hogy jajj mi lesz de semmi. A cicim vagy 2-3 számmal nőt rengeteget ittam ami előtte nem volt jellemző. 2 honappal a szülés után 6 kiló van rajtam. Szerintem ha valakinek nincs eszik alszik babája az elég gyorsan ledobja a plusz kilókat még ugyis hogy szoptatok 😅 plusz ha még érzékeny gyomra is lesz a babának és nem is ehetsz akármit a legdurvább fogyókúra itt nincs kifogás, hogy abbahagyod😅
12/16 flora08 válasza:
56 kilóról indultam, 72-vel mentem szülni. Magas vagyok, nem látszott, hogy ennyivel több lett a súlyom. A 22. héten volt rajtam 4 kg plusz, a 32. hét körül 10, a többi az utolsó hónapban jött fel. Októberben született a fiam, karácsonyra 60 kg voltam, most is annyi vagyok. Fogyni már nem szeretnék, 56 kilóval a kórosan sovány voltam a BMI szerint.
13/16 anonim válasza:
25. hétben vagyok, eddig kerek 10 kilónál tartok. 58-cal kezdtem.
Kicsit le kell állnom a szénhidrát bevitellel…😅😬
Az a szerencse hogy a 175 cm-hez teljesen jó, eloszlik rajtam de jó lenne ha mégegyszer ugyanennyi nem jönne fel a végéig.
14/16 anonim válasza:
Az első trimeszterben fogytam 50-ről 47-re és egészen addig "elvárt"ütemben növekedett a súlyom amíg a 29 héten el nem kellett kezdenem vasat szedni. Akkor megindult, a végére vizesedéssel párosulva olyan 68-al mentem szülni. Kb 8 hónap alatt ment vissza 52-re, viszont nem edzek és nem sportolok,így ezen stagnalok azóta is.
15/16 anonim válasza:
Én 30-at híztam, nem voltam cukros meg semmi, a fiam egészséges lett. Az orvos meg a védőnő már a haját tépte. Az elejétől elkezdtem hízni, zabáltam mindent két pofára, nem figyeltem egyáltalán. Kb. a 7. hónapban nagyon sokat híztam, utána már odafigyeltem, tornáztam, nem is híztam extrém módon tovább. Aztán a szülés után 2 hónappal szinte az egész lement magától. Szoptattam.
16/16 anonim válasza:
Az első gyerekkel 30 kg-t híztam akkor 62kg-ról indultam (175cm vagyok) 92.vel szültem- az 5-6. hónapig nem is tudták sokan hogy babát várok egy dekát nem híztam, na de 6. hónap után ...kb Miss Röfi úgy néztem ki... sajnos nekem 10kg maradt a 2. gyereknél. szóval ott 72-ről indultam (hánytam a 22.hétig szóval először 6kg fogytam, majd) - ott 20 kg-t szedtem fel- szóval szintén 92 körül mentem szülni. Viszont a szülés után ott valami felborult hormonálisan nálam, mert szülés után 2-3 héttel már fel tudtam venni a régi nadrágjaimat- azt hittem mennyit leadtam közben csak "módosult a testem" és rá kéthétre ismét a terhesnadrágokban tudtam csak megmaradni. Egy rohadt deka nem ment le rólam - egyszer próbálkoztam fogyókúrával de én nem vagyok az a típus hogy éhezzek- vagy másképp egyek... szóval 94-re kúszott a mérleg. Így indultama 3. gyerkőccel- szerencsére 10 kgt-szedtem csak fel vele . 104-el szültem - majd azt a 10-est le is adtam... de többet egy dekával sem.... most hogy a 4. gyereket várom már rá sem merek állni a mérlegre mert kb 98-105 között lehetek.... :( elkeserítő...pedig nem zabálom halálra magam és 3 gyerek és 2 melóhellyel épp eleget rohangászom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!