Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jó cukor terhelés eredmény?

Ez jó cukor terhelés eredmény?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 1. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Jó!
2022. jún. 1. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen, de egy kicsit azért nézz szét a neten (Facebookon) vannak nagyon jó receptek, tanácsok.

Igazából az éhgyomrinak kellene 4-essel kezdődnie, és 7,8 a 120-perces maximum értéke, de nem árt azért odafigyelni.

2022. jún. 1. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem jó. Ott is van, hogy miért. Emelkedett éhomi és csökkent glükóz tolerancia.

A 120 perces akkor jó, ha visszatér az éhomi szintjére.

2022. jún. 1. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

#1 vagyok

Nekem az éhgyomri 5,1 volt, a 120 perces 7,3. Ha arra áldását adta az orvos és a védőnő is, akkor szerintem erre is :D Ez a legideálisabb? Nem. Elfogadható? Igen.

2022. jún. 1. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
35%

4, se a nőgyógyászat, se a védőnő szart se ért hozzá, de simán kockáztatják a gyerek egészségét.

Sőt, Mo-n ha gdm-mel bekerülsz kórházba, olyan cukros menüt kapsz amitől garantáltan fogyatékos gyereket szülsz, mert annyira nincsenek képben, hogy mit kellene adni.

Volt, hogy a sima menü kompatibilisebb volt a diétával.

2022. jún. 1. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as, ez sem nem emelkedett éhomi, sem nem IGT, csak oda vannak írva hozzá a tartományok. Nem mellesleg a terhesség alapból inzulinrezisztens állapot, elég nehéz megoldani, hogy a 120 perces visszatérjen az éhomi szintre..
2022. jún. 2. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó. Teljesen. Ettől persze még érdemes tudatosan táplálkozni.
2022. jún. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!