Nem lett jo a 24. heti terheleses cukor eredményem . Az orvos inzulint akar adni . Többi lent?
9 lett az eredmény a lötyi után.
Nem hiztam sokat 5 kg-ot elejétöl kezdve . Nem vagyok túlsúlyos , most 60 kilo vagyok es 170cm.
Azt mondta két hét szigorú diéta , és ha nem lesz jó akkor inzulin .
Na én most elkezdtem itthon mérni a cukromat , evés elött , evés után . Volt olyan is , hogy nem diétas ételt ettem . Mégis ,mindig minden értékem normáis volt . Hogy lehetséges ez ?
Volt valaki igy ?
Nekem első terhesség alatt ugyancsak 9 volt a 120 perces. Diétával szépen rendben tartottuk, nem kellett inzulin viszont nem értem minek terhelni mégegyszer, ez egyértelműen GDM. Nek 4 pontos vérvétel volt 2 hét diéta után- éhgyomri, reggeli utáni, ebéd és vacsi utáni vérvétel. Tökéletes eredményekkel, így elég volt a diéta és az itthoni vércukormérés. 41+3ra szültem természetes úton, egészséges kislányt 3280g és 50cmvel.
Keress egy jó diabetológust, én nem hagynám az újabb terhelést, csak egy sokk neked is meg a babának is.
Egyébként nem kell túlsúlyosnak lenni a cukorbetegséghez, ismerek olyat, aki 100kg felett van és rendben van a cukra, én mégis már másodszor küzdök vele.
1es:nem látom, hogy írta volna, h újra akarják terhelni. Nyilván a saját méréseket nézik meg kaja után, meg egy reggeliztetős kontrollt szoktak csinálni.
Kérdező, tartsd a diétát, akkor nem lesz semmi gond, nem fog kelleni az inzulin. Nem olyan nagy áldozat.
"viszont nem értem minek terhelni mégegyszer, ez egyértelműen GDM."
Ki mondta, hogy terhelni akarják? Ilyenkor csak vércukorprofilt csinálnak. Diéta mellett minden étkezés tán mérik a cukrot. Ha jó, nem kell inzulin, ha nem jó, akkor kell....
Szó sem volt újra terhelésről.
Azért ne felejtsük el, az a cukros lotyi hatalmas adag ch...
Egyébként majd az orvos megmondja. Ha jók az értékeid akkor szerencsés vagy, vigyázz, cukor nem játék, ha lehet Csak azt edd, ami a dietadban megengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!