Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lett jo a 24. heti terhele...

Nem lett jo a 24. heti terheleses cukor eredményem . Az orvos inzulint akar adni . Többi lent?

Figyelt kérdés

9 lett az eredmény a lötyi után.

Nem hiztam sokat 5 kg-ot elejétöl kezdve . Nem vagyok túlsúlyos , most 60 kilo vagyok es 170cm.

Azt mondta két hét szigorú diéta , és ha nem lesz jó akkor inzulin .

Na én most elkezdtem itthon mérni a cukromat , evés elött , evés után . Volt olyan is , hogy nem diétas ételt ettem . Mégis ,mindig minden értékem normáis volt . Hogy lehetséges ez ?

Volt valaki igy ?

2019. szept. 7. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első terhesség alatt ugyancsak 9 volt a 120 perces. Diétával szépen rendben tartottuk, nem kellett inzulin viszont nem értem minek terhelni mégegyszer, ez egyértelműen GDM. Nek 4 pontos vérvétel volt 2 hét diéta után- éhgyomri, reggeli utáni, ebéd és vacsi utáni vérvétel. Tökéletes eredményekkel, így elég volt a diéta és az itthoni vércukormérés. 41+3ra szültem természetes úton, egészséges kislányt 3280g és 50cmvel.

Keress egy jó diabetológust, én nem hagynám az újabb terhelést, csak egy sokk neked is meg a babának is.

Egyébként nem kell túlsúlyosnak lenni a cukorbetegséghez, ismerek olyat, aki 100kg felett van és rendben van a cukra, én mégis már másodszor küzdök vele.

2019. szept. 7. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1es:nem látom, hogy írta volna, h újra akarják terhelni. Nyilván a saját méréseket nézik meg kaja után, meg egy reggeliztetős kontrollt szoktak csinálni.

Kérdező, tartsd a diétát, akkor nem lesz semmi gond, nem fog kelleni az inzulin. Nem olyan nagy áldozat.

2019. szept. 7. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

"viszont nem értem minek terhelni mégegyszer, ez egyértelműen GDM."

Ki mondta, hogy terhelni akarják? Ilyenkor csak vércukorprofilt csinálnak. Diéta mellett minden étkezés tán mérik a cukrot. Ha jó, nem kell inzulin, ha nem jó, akkor kell....

Szó sem volt újra terhelésről.

2019. szept. 7. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne felejtsük el, az a cukros lotyi hatalmas adag ch...

Egyébként majd az orvos megmondja. Ha jók az értékeid akkor szerencsés vagy, vigyázz, cukor nem játék, ha lehet Csak azt edd, ami a dietadban megengedett.

2019. szept. 7. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm most szült terhességi cukor után 3100 grammos 53 centis egészséges kisfiút. Őt még befektetéssel is riogatták. Menj el cukorgondozóba, ők segítenek. Ha jók a két hetes eredmények nem lesz baj, de a diéta minimum szülésig tuti marad.
2019. szept. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!