Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki Urzinolt terhesen?

Szedett valaki Urzinolt terhesen?

Figyelt kérdés
Az orvosom direkt ezt ajánlotta, de tudom, hogy nem lehet terhesen szedni. Ő azt mondta nem lesz gond. Szedte még valaki terhesen?
2022. jún. 1. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Na én is így voltam, hogy telefonon ezt ajánlotta egy nőgyógyász, utána néztem, és a tájékoztató nem ajánlotta. Végül én nem vettem meg, mert nekem vényköteles antibiotikum (Monural) kellett, amit a háziorvos írt fel.
2022. jún. 1. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként mi a probléma amire kellene? Hólyaghurut?
2022. jún. 1. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, amiatt. Eddig a dmannose teljesen jól elmulasztotta mindig is, de most nem akar használni. Én is félek szedni az urzinolt, majd beszélek még az orvosommal.
2022. jún. 1. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Nem akarok gyógyszert tukmálni meg semmi, majd ő megmondja, de a Monural szedhető terhesen is, egy por, amit este meg kell inni, és másnapra elmulasztja. Vagyis érdekes, hogy terhesség alatt nekem 2 nap múlva hatott, de hatott. De ez vény köteles, de mégse erős antibiotikum, én sem akartam semmit beszedni, főleg nem több napos antibiotikum kúrát végigcsinálni, és ez a por sokszor segített előtte is, és megkérdeztem, ezt felírná-e, lehet- e most szedni, és fel is írta, meg itt is többen írták, hogy terhesség alatt ezt írták fel nekik.
2022. jún. 1. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem mint a rossz pénzt :D azt mondta, ha nem múlik el, én is ezt fogom kapni.
2022. jún. 1. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát sajnos főleg most, nem elég a tőzegáfonya meg ezek 😕
2022. jún. 1. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!