Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusra van foglalva kirándul...

Júliusra van foglalva kirándulás Tunéziába, most lassan a 16.hétbe lépek be.Amikor a foglalás történt, még csak a pozitív teszt volt, de nem voltam dokinál.Mire érdemes odafigyelni, szabad-e fürdeni? Volt-e valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

2022. máj. 31. 12:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
5ös vagyok, konkrétan ott voltam. Biztos átfoglalnam máshová, a szülők ezt tuti megértik. Nem tudsz fürdeni se medence, se tenger, nem tudsz egy jót sem enni, sem inni. Amúgy sivatagi hőség.
2022. jún. 1. 11:32
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, hiszen leírták, mit hogyan csinálj: ha elutazol, akkor nagyjából maradj végig a légkondis szállodában (én pár éve márciusban voltam Egyiptomban, 30 fok volt. Júliusban a közelébe nem mennék ezeknek az országoknak), igyál ásványvizet, ne egyél gyümölcsöt, zöldséget amit csapvízben mostak és olyan ételt, amit csapvízzel készíthettek, ne igyál jégkockával hűtött üdítőket sem.

Mondjuk ezért tök fölösleges Tunéziába utazni, mert magyarországi konzervet enni meg a szobában ücsörögni otthon is tudsz.

Tényleg nem rosszból írjuk, hanem azért, hogy lásd: nem várandósan is egy csomó kellemetlenség előfordulhat, neked meg még jobban kell vigyáznod magadra.

Szerintem egy európai tengerparti nyaralás sokkal kellemesebb lenne a te állapotodban, hátha sikerül átfoglalnotok, a te érdekedben.

2022. jún. 1. 11:42
 23/26 anonim ***** válasza:
32%
Leírtuk, hogy kb minden veszélyforrás. Ez meg olyan, hogy vagy szerencséd lesz, vagy nem. De az idő csak telik, és minél előbb be kéne menni, mit lehet tenni ez ügyben a foglalással.
2022. jún. 1. 12:17
 24/26 anonim ***** válasza:
66%

1. vagyok. Leírtuk többen, hogy mit ne csinálj, ha elmész (nagyjából minden tilos, ami jó egy nyaralásban). Voltam én is Tunéziában, Egyiptomban, igaz nem terhesen, de ez a lényegen nem változtat, tudom miről beszélek. Veszélyes lenne a babára, ha elmennél, ez az igazság.

Próbáljatok átfoglalni, szerintem a szüleid meg fogják érteni, hogy ez így most nem jó ötlet.

2022. jún. 1. 12:33
 25/26 anonim ***** válasza:
67%

Én nem tartalak felelőtlennek, nem tudhattad előre🤷🏽‍♀️

Azt hiszem, én is kihagynám… nem lehet valakire átruházni?

Azokhoz szól kérdésem, akik már voltak Tunéziában : kellenek oda védőoltások? Az oltóközpont oldalán fel van sorolva pár; és én ezek miatt nem mentem oda eddig..

2022. jún. 4. 15:23
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellenek
2022. jún. 7. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!