Júliusra van foglalva kirándulás Tunéziába, most lassan a 16.hétbe lépek be.Amikor a foglalás történt, még csak a pozitív teszt volt, de nem voltam dokinál.Mire érdemes odafigyelni, szabad-e fürdeni? Volt-e valaki hasonló helyzetben?
Remélem sikerül valami megoldást találni, ami a többieknek és nekünk is jó.
Egy kis kikapcsolódás kellene, a tengerpart is szuper lenne, de nem akarom végigidegeskedni az egészet.
Köszönöm a válaszokat, de reméltem lesz olyan is aki volt hasonlóan Tunéziában várandósan és esetleg megosztja a tapasztalait, mit hogyan érdemes csinálni.
Ezzel a céllal írtam ki a kérdést, nem azért, hogy mindenki felelőtlennek tartson.
Én javaslom a kompromisszumot és inkább Horvátországot vagy Görögországot céloznám meg. De leginkább az lenne a fontos, hogy Európában maradjatok, ahol azért nagyjából mindenhol van ivóvíz és jók a higiénés körülmények.
Mi is elugrunk pár napra, mert imádom a tengert és még utoljára szeretnénk egy kicsit kettesben kikapcsolódni (12 hetes vagyok) :)
De ez csak egy másfél órás repülőút Görögország legközelebbi csücskébe. Doki, védőnő rábólintott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!