Normális hogy szülés után 3 hónappal még mindig rajtam van 5 kg felesleg ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 17:56
1/9 A kérdező kommentje:
Ez most tényleg a zsír ami rajtam maradhatott?
2022. máj. 30. 17:56
2/9 anonim 

válasza:

Igen, normális. Lassan el kell kezdeni mozogni és le fog menni.
3/9 anonim 

válasza:

Normális. Mire a gyermeked 1éves lesz, addigra mozgással le megy. mennyit hiztál összesen?
4/9 anonim 

válasza:

Normális, ez nem is megy le magàtól, el kell kezdeni tornázni
5/9 anonim 

válasza:

6 éves a gyerekem és tavaly sikerült végre leadni, amit terhesség-szoptatás alatt felszedtem. Mert akkor jutottam el oda, hogy tornázni és életmódot is kéne váltani :) A terhesség alatt felszedett súly nem fog automatikusan eltűnni (van akinek igen, van akinek nem).
7/9 anonim 

válasza:

Normális. És, ha szoptatsz, ne is kezdj el semmilyen fogyókúrát. Ne izgulj, le fogod adni, amikor a kúszni-mászni-pakolni kezdő babád után rohangálsz! Persze addig se egyél zsíros húsokat vagy csokitortákat tíz palacsintával. De egészséges étrenddel, sok zöldséggel le fog menni apránként. A zöldségeknél figyeld, hogy nem okoz-e hasfájást a babánál.
8/9 anonim 

válasza:

Istenem. Mit vártál?! Meleg hógolyót?!
Hogy majd csak úgy elröppen?!
9/9 anonim 

válasza:

Nem az instamamikból kell kiindulni, akik gyerekszülés után 3 nappal később már topformában vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!