Szülés után 2 héttel még mindig van rajtam 4 kg felesleg. Ez normális? Lemegy idővel vagy edzenem kell?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 19:35
1/11 anonim 

válasza:

Szülés után 3 hónappal vagyok, és még mindig van rajtam 6 kg felesleg, csak azt nem tudom hol, mert ugyanúgy nézek ki, mint terhesség előtt.
3/11 anonim 

válasza:

Szülés után 2 évvel, még mindig van rajtam 5 kg felesleg. Ki mondta, hogy azonnal visszanyered a régi alakod? : D
lehet hogy magától lemegy, lehet hogy kis diéta, edzés is szükséges majd.
4/11 anonim 

válasza:

Nem normális, minimum 10 kilót kellett volna fogynod az eredeti súlyodból. Neem, a terhesség során felszedett kilókra nem kell se torna, se diéta, azok olyan jóindulatúak, hogy maguktól leolvadnak...
Ez most komoly kérdés?!
5/11 anonim 

válasza:

Édes istenem ha, csak 4kg lenne rajtam... Mérlegre nem álltam az utolsó védőnői mérés óta 😂😂😂 és 5 hete szültem. Nem sitettek semmit.
6/11 anonim 

válasza:

A kérdés az, hogy 2 hét alatt szedted-e fel anno ezt a 4 kilót?
Ha a válasz nem, akkor miért gondolod, hogy 2 hét alatt le kellett volna mennie?!
7/11 anonim 

válasza:

Szülét utám 2 héttel tényleg ez a legfontosabb?
9/11 anonim 

válasza:

rajtam 26kg plussz van te meg jol rajtal irigyelek
10/11 anonim 

válasza:

Normális.a gyerek 1 vagy 2 éves koráig lemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!