Mi ez a folyás?
Figyelt kérdés
9 napja késik a menstruációm.
4 napja teszteltem egy negatívat, de még nem jött meg.
Ma érezem valami extrém halvány menzesz görcsöt, de 1mp volt és semmi.
Az előbb éreztem valami kisebb folyást, kimenetek a fürdőbe de nagyon kevés, extra halvány rózsaszín kissé nyálkás folyás jött. Mi lehet ez?? Csináljak még egy tesztet!!?? Valakinek hasonló tapasztalat?
Légyszi segítsetek
2022. máj. 29. 23:05
1/8 A kérdező kommentje:
Rózsaszínes barnás folyás* és csak egy törlésre való, több nem jött egyenlőre.
2022. máj. 29. 23:07
2/8 anonim 

válasza:

Valószínűleg kezd megjönni, tegyél be éjszakára tampont/betétet.
3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg az lehet? :-// ilyen még sosem volt. Most azóta nem jött semmi. Hát reménykedem
2022. máj. 29. 23:21
4/8 anonim 

válasza:

Ha 5 nap késéssel negatív a teszted, akkor az. Persze ha van otthon teszt, akkor akár most is megcsinálhatod, de sajnálom, a helyedben nem reménykednék, már ha pontosak a ciklusaid.
5/8 A kérdező kommentje:
Minden hónap 20-22.napján jön meg. Nem tudom mennyire pontosnak számít ez.
Azóta nem jött semmi. De azért teszek be egy betétet
2022. máj. 30. 00:08
6/8 anonim 

válasza:

5
Hát ez semennyire.
Tartsd számon rendesen.
28 (körüli) napnak kellene lenni
7/8 A kérdező kommentje:
Rendesen számon tartom.
Január 22-25
Február 22-25
Március 22-25
Április 21-24
Tessék, idei menzeszeim
2022. máj. 30. 00:49
8/8 anonim 

válasza:

Na, vajon mi? Menstruáció nyilván. "Soha nem volt még ilyen." Miért, neked úgy szokott megjönni, hogy egyik pillanatról a másikra elönt a vér?🙄 Lehet, hogy van olyan, de biztos, hogy az a ritkább. "Azóta nem jött semmi." Abban az egy órában? Hát, majd fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!