Sargas folyas tunet nelkul baj?

Nekem az első 7 het borzasztó volt, szinte állandóan folydogált belőlem valami különböző színekben, betét nélkül meg sem tudtam lenni vizsgálaton a dokinak is feltűnt mennyire sok fehér folyásom van és írt fel kúpot. Mint kiderült mehszajsebem is volt de hála egnek azota rendbe jöttem es most egész normális a helyzet nincs az a korábbi enyhe viszketes égő
szurkoló hüvelyi diszkomfort érzés sem.

Egyébként azt hittem, hogy mivel alapból hajlamos vagyok ezekre a bajokra a terhesség majd rátesz egy lapáttal és 9 hónapig kell a hüvelyflórát állítgatni ahogy az első par hétben felborult minden utana ahogy átáll a szervezet es hozzá szokik az állapothoz, hormonokhoz, az immunmoduláláshoz anyagcsere változásokhoz már nem lesz ezzel folyamatos gond.
Szerintem az még normális lehet ha időnként kicsit több, ciklus során is változott a mennyisége de -főleg aki hajlamos rá- és nem biztos benne hogy normális annak nem árt ha megmutatja dokinak és esetleg használ rá kúpot, majd probiotikumos készítményt kicsit felfrissiti megerősíti ottani védelmet.

Nekem is ilyesmi van már a + teszt óta. Ha megszárad a tisztaságin szintén sàrga. Ha csíp, viszket akkor van gond azt mondta az orvosom.
30 hetes

Ez van nálam is 13.hét
Dokit kérdeztem, mondta, hogy normális, ha nincs szaga és azt mondja kb.minden 3.kismama produkálja ezt akit lát-okát nem tudják. A vizelet is sárgább, meg az izzadságomon is látom a fehér lepedőn, hogy sárgább. Már elengedtem... ez ilyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!