Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 17. hétig szedtem folsavat....

A 17. hétig szedtem folsavat. Kellene/Kellett volna folytatnom?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok.
2008. dec. 19. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az orvos azt mondta, hogy 13 hetesen abbahagyhatom.

Azért érdekel, másnak mit mondtak...

2008. dec. 19. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim végig ajánlotta,hogy szedjek

Minden orvos más...

2008. dec. 19. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én dokim azt mondta, hogy a 9-10. hét végére már kialakult mindene a babának és már nem szükséges szedni. A terhesvitaminban amúgy is van. Azt úgy is szedjük legalább a 12. hétig.
2008. dec. 19. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Én terhességet elözöen is szedtem,kb két héttel elötte.Aztàn pozitiv teszt utà se àlltam le rola.

Elsö vizsgàlatra 12. hetesen mentem,akkor irt a doki elevitet fel,szerinteaz elög,mert komplett,tehàt benne van minden,igy a folsavat mellöztem.

Persze a vitamin mellett rengeteg zöldséget,és gyümölcsöt is fogyasztotam!

2008. dec. 19. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta a doki az elevitet csak max 12. hétig szedjem mert aztán csak a babát fújja fel de a folsav meg kevés benne, úgyhogy a 16 héttől kezdjem szedni a folsavat és vasat a vérszegénység miatt. de úgy látom ahány orvos annyi féle vélemény... :-)

16 hetes kismami

2008. dec. 19. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én vasat nem tudtam szedni,attol mindig hànytam.

Elevitet szedek a terhesség elejétöl,még most a végén is.

Az hogy fel fujja a babàt csak egy rémisztgetés!

A folsavat szedheted ameddig jonak làtod,magnéziumot 36. hétig,elevitet akàr szoptatàs idején is!

De sokan szednek elevit helyett gravidiàt is!

2008. dec. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!