Nem tudom hány hetes vagyok?!

Nekem 32.napi vagy még később fogant a gyerekem.A 12.uh adta a korát.Bár az pont annyi volt, amennyit én is mondtam sacc/kb.Ha valakinél menstruáció alapján nem tudják megállapítani a terhesség korát, akkor a 12.genetiaki uh a mérvadó.Onnantól ugyanis genetikai különbségek révén eltérően fejlődnek a babák.
Vitás helyzetben érdemes a 12 és a 18 uh ugyanazon a helyen csináltatni és akkor könnyen lehet időpontot is kérni,mert majd eldönti az adott hely, hogy neki melyik a jó.
Nekem a késői fogantatás ellenére kb 24.héttől már 2 héttel nagyobbnak mérték, előtte meg kisebb volt.Szóval 1 héten nem kell se plusszba ,se mínuszba kétségbe esni:D

Nekem folyamat más korra saccolták a gyerekem. Volt 1 héttel kisebb is, meg egy héttel nagyobb is.
Mivel ez csak egy mérvado adat, en a mensi szerint számoltam végig.
Majd a mensi szerinti szamolás szerint napra pontosan megszültem.
Mivel nem 1 heted van a 18hetest megcsináltatni, (18tól 21hétig bármikor lehet) így ezen én nem aggodnék. En pl 19hetesen voltam, barátnőm meg most megy holnap 17+4en...
Emellett szülni is szülhetsz hetekkel elöbb, vagy túl is hordhatod.
Felesleges párnnapon görcsölni.

En ha jol ertelmeztem nem arrol van szo h nagyobb a baba mint a mensitol szamitott kora lenne. Hanem h adott merest az egyik doki x hetesnek mond ma masik meg y-nak. Vagy rossgul ertem?
Egyebkent ki a masik orvosod gondolom akkor o is pecsi? Pecsett nagyon jo nogyogyaszok vannak. En igy h nem tudom ki a masik azt mondom h a Vizerre hallgass, de h mondjuk egy Molnar Gabor, Koppan M, Matrai vagy Labosa akkor mar elgondolkodtato. De a Vizer eleg nagy nev a szakmaban.
Utolso!Igen jól értelmezted! :) Ezt írtam is előbb,nekem teljesen mindegy mekkora,a 2 méret közül,mert mindegyig benne van a jóban.
Hanem hogy ellentmond a kettő orvos egymásnak.Nem pécsi a nődokim,és szerintem nincs olyan neves mint Koppán,vagy Vizer.Őket ismerem.
Csak pl. rossz hogy nem tudom hol tartok.Itt az elején meg még 1 hét sokat számít ha beszélünk róla.Pl. nagyon várom a hányingerem enyhülését is,de nagyon nem úgy érzem hogy enyhülne.Én is Vizert veszem inkább alapúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!