Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek!Beteg lesz a...

Nagyon félek!Beteg lesz a gyermekem?

Figyelt kérdés

Ma reggel pozitívat teszteltem.

Nemrégen csomót találtak a mellemben és elküldtek mammográfiára meg aznap megmondták semmi baj.. akkor nap este mivel nagyon örültünk hogy nem vagyok rákos . Jó hangulatban szeretkeztünk egyet .

A mell vizsgálat elott is együtt voltunk pontosan 4 nappal .

De úgy érzem nem akkor estem teherbe .

Nőgyógyászom clmediát talált nallam kb egy hete arra irt fel egy 4 napos antibiotikumot. (azithromycin )

Azt olvastam nem jó terhesség alatt szedi . De eszembe se volt hogy az vagyok . Több mint egy éve nem jött össze a baba. És most !! Mikor nem akarom mert fèlek hogy baj lesz .

Babát akarok mióta az eszemet tudom és most épp szünetet akartunk tartani.

Így hogy ennyire korán történtek ezek a dolgok talán nem lesz baj a babával ? 3 napja késik

De ha az együtt létről számolom kb 2 hét ma. Utolsó antibiotikumot tegnap vettem be .

Ahogy nyit az orvosom hívom fel és kérek időpontot .

De nagyon félek.

2022. máj. 23. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

🤦🏽‍♀️

Nem, nem lesz baja.

Sokan antidepresszánst szednek meg különböző gyógyszereket.

Rengetegen szednek antibiotikumokat is. És ezeket mind terhesség alatt.

2022. máj. 23. 09:33
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

minek kérsz a dokihoz azonnal időpontot? ilyenkor még semmit sem lát… leghamarabb 2-3 hét múlva. de akkor sem azt hogy beteg-e csak hogy egyáltalán van-e terhesség.

1000x kevésbé káros az egyszeri antibiotikum kúra, mint a kezeletlen chlamydia, valószínűleg terhes sem voltál a mammographia idején, szóval ne parázz.

2022. máj. 23. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem valószínű, hogy probléma lesz. Sokan kapnak gyógyszert, mennek röntgenre, stb, mikor még nem tudnak róla, hogy terhesek. Próbálj megnyugodni! Vizsgálatra ráérsz a 6. hét végén menni. Akkor már lát is valamit az orvos, és szerencsés esetben már szívhang is lesz. Kívánom a legjobbakat!🙂
2022. máj. 23. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg semmi baja nem lesz. Olvasgass dr.Czeizel Endre genetikus-orvos tanulmányairól, gyógyszerek terhesség alatt.
2022. máj. 23. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A mammográfia idején sehogy nem voltál terhes, mert a 4 nappal előtte levő együttlétből az még nem terhesség, beágyazódás se zajlik le ennyi idő alatt. Az antibiotikum szintén nem árthatott, nincs közvetlen kapcsolatod ilyenkor vele és ha ma lett pozitív a teszt, akkor még embriónak se volt nevezhető eddig. Orvoshoz majd akkor menj, amikor már lát is valamit, azaz 2-3 hét múlva leghamarabb. Mondjuk én a 8. héten mennék.
2022. máj. 23. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat az orvos felhívott és megnyugtatott hogy minden rendben nem kell aggódjak az a röngen amit csináltak vagy megszünteti a terhességet de ha nem akkor pedig nincs mitől félni.

És a gyógyszer szintén nem lesz káros csak 4 db volt igaz erős de nem lesz baj.

Azt mondta hogy lehet hogy klamídia m sincs azért lett gyenge pozitív a tesztem mert már lehet akkor kimutatott valamilyen formájú terhességet. Mert az a két teszt hasonló a hüvelyben vagy valami ilyesmit mondott ..

Most már megnyugodtam páromnak és édesanyának már elmondtuk a jó hírt de csak közeli családtagoknak fogom még egyelőre.

Kb. 15 évvel ezelőtt volt egy vetélésem hét és fél hetesen.

De úgy érzem most minden rendben lesz imádkozom❤️

nem ugyanaz a partner és szerintem a baba nem akart maradni mert nem megfelelő volt az apa de most igen 🥰🙏🏻

Ultrahangra időpontom van hét hétre adott az orvos. Hogy megnézze nem-e méhen kívüli. Mert mikor meg kellet volna jönnie . 2 napot barnaztam.

De tudom minden rendben van . Érzem hogy erős baba 🥰🙏🏻

2022. máj. 24. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!