Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok nekem fiú neveket?...

Írnátok nekem fiú neveket? Nem túl gyakorit, és nem is a legritkábbat, olyan nagyon különcet. A vezetéknév lent.

Figyelt kérdés
Szóval a Kandi vezeték névhez szeretnénk fiú nevet, és nem tudunk egyezni. A család véleménye nem igazán hasznos a számunkra. Ami a párommal tetszik, az a Bálint név lenne, de már azt sem szeretnénk, mert már most mindenki csúfolja.
2010. szept. 17. 17:13
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Hát akitől megkérdeztem, mind rávágták,h. kannibálként lehet csúfolni.:S
2010. szept. 17. 17:34
 22/41 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd, itt itt van szerintem mind :) Mindjárt válogatok belőle ami nekem tetszik :)

2010. szept. 17. 17:35
 23/41 anonim ***** válasza:

Dalton, Bertold, Donát, Edvin, Flórián, Gusztáv

Ezek nagyon tetszenek :)

2010. szept. 17. 17:39
 24/41 anonim ***** válasza:
A nagyobbik fiam Marcell (nekünk a Marci becézés is tetszik), a kisebbik, aki hamarosan megszületik Ábel lesz.
2010. szept. 17. 17:42
 25/41 anonim ***** válasza:
Bocsi, egyenlőre nem találom a programot, mert kitörülték a kedvencek közöl, de kutatok, és amint meglesz linkelem:)
2010. szept. 17. 17:49
 26/41 anonim ***** válasza:

Hát, ha már gúnyolódás, ezt inkább NE:

Kandi Kálmán

(egyébként pont írni akartam a Kálmánt, aztán kimondtam a teljes nevet magamban :) )

És mit szóltok a Csabához? Roland?

2010. szept. 17. 17:54
 27/41 anonim ***** válasza:
A Roland nagyon jó :) A Csaba sem rossz.
2010. szept. 17. 17:57
 28/41 anonim ***** válasza:
Mit szólnál mondjuk a Rajmund-hoz? Elég ritka, és különleges. :D
2010. szept. 17. 18:34
 29/41 anonim ***** válasza:
Adrián?
2010. szept. 17. 18:34
 30/41 A kérdező kommentje:
A rajdmundról egy cigány srác jut eszembe. Csabi tényleg szép, de a volt páromat úgy hívták, így nem jöhet szóba. A Roland nem rossz, én is gondoltam már rá, viszont van egy Roli nevű rokonunk, aki amúgy elég messzi lakik, és nem kevernénk össze őket. MAjd felhozom a páromnak.
2010. szept. 17. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!