Írnátok nekem fiú neveket? Nem túl gyakorit, és nem is a legritkábbat, olyan nagyon különcet. A vezetéknév lent.
Figyelt kérdés
Szóval a Kandi vezeték névhez szeretnénk fiú nevet, és nem tudunk egyezni. A család véleménye nem igazán hasznos a számunkra. Ami a párommal tetszik, az a Bálint név lenne, de már azt sem szeretnénk, mert már most mindenki csúfolja.2010. szept. 17. 17:13
1/41 anonim válasza:
Levente?
Bár nem ritka név, de nekünk nagyon teccik, az én kisfiamat is így fogják hívni
2/41 anonim válasza:
Szia! Ha nekem fiam lesz Krisztián lesz, vagy Albert. Nekem az Albert az nagyon tetszik :) Nem gyakori, nem is iszonyú ritka, de nem lesz belőle 100. A Levente asszem a 2. vagy 3. leggyakoribb én azért nem ajánlom,és egyébként is nekem nagyon nem tetszik. Sok boldogságot nektek!
3/41 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is nagyon tetszik, ha rajtam múlna, ez lenne a neve. Passzol a vezetéknévhez, jól lehet becézni, de a páromnak nem jön be. És nem akarok egyedül dönteni, úgy gondolom kettőnké a baba.:) Könnyebb lenne a döntés, ha a párom nak tetszenének azok a nevek, ami nekem is. Ilyen pl. a Levente, a Gergő, a Dominik, és a Szabolcs.
2010. szept. 17. 17:19
4/41 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Igen, a Krisztián is szép név, de egy közös, rosszindulatú ismerősünk miatt nem lesz az. Nem könnyű.
2010. szept. 17. 17:21
5/41 anonim válasza:
Csanád, Kornél, Huba. Az én kisfiam Marcell...én megelőztem a Marcizást...sosem engedtem becézni:)
6/41 anonim válasza:
Hogy felétek mi ritka név,azt nem tudom.
Felénk ezek:Ágoston,Barnabás,Lénárd.Ezek jöttek szóba nálunk is.
Kb 23 Bálint nevű gyermeket ismerek.
7/41 anonim válasza:
Igen ez picit minket is megingatott a névválasztásban, de ezt találtuk ami mindkettőnknek tetszik:)
Mikorra vagy kiírva?
8/41 anonim válasza:
Ágost, Marcell, Ábel. a Levente is klassz!
9/41 A kérdező kommentje:
Igen, a Konrád, a Kornél is nagyon bejön, de a kedves apukának sajna nem. Sokkal egyszerűbb lenne, ha csak rám bízná ezt a név választás dolgot.
2010. szept. 17. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!