Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Írnátok nekem fiú neveket?...

Írnátok nekem fiú neveket? Nem túl gyakorit, és nem is a legritkábbat, olyan nagyon különcet. A vezetéknév lent.

Figyelt kérdés
Szóval a Kandi vezeték névhez szeretnénk fiú nevet, és nem tudunk egyezni. A család véleménye nem igazán hasznos a számunkra. Ami a párommal tetszik, az a Bálint név lenne, de már azt sem szeretnénk, mert már most mindenki csúfolja.
2010. szept. 17. 17:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Az apukának mi tetszik?
2010. szept. 17. 17:25
 12/41 A kérdező kommentje:
Január 2.-re vagyok kiírva. A babám nagyon szépen fejlődik, most 25 hetes vagyok, és nagyon nagyon örültünk ennek a kisfiúnak. A párom idősebb mint én, neki már van egy 6 éves lánya, és az akkori párjára bízta a döntést. Név ügybe. De a fiával más. Szereti nagyon a lányát, sokat foglalkozik vele, de le sem tagadhatná,h. mindig is akart egy fiut. Szerintem jobban kiveszi a részét a baba várásból, a készülődésből mint anno.
2010. szept. 17. 17:27
 13/41 anonim ***** válasza:

Adhatok egy ötletet,

Mi lenne,ha vennétek a naptárat,kiírnátok belőle egy csomó nevet ami tetszik.Persze külön-külön.

Aztán elcserélnétek a papírt Apuval,és kihúznátok ami a másiknak egyáltalán nem jön be.Biztos marad 4-5 közös név amin elrágódhattok.Ez így demokratikus lenne...:))

2010. szept. 17. 17:27
 14/41 anonim ***** válasza:
Kandi Dávid. Szerintem tök jól hangzik!
2010. szept. 17. 17:28
 15/41 A kérdező kommentje:
Az apukának csak a Bálint tetszik eddig. Már többször is elővettük a naptárat, igaz, h. nem írtuk ki a neveket, de azt megállapítottu,h. közös nevezőre nem tudunk jutni. Kivéve a Bálinttal. De borzasztó gúnynevet lehet adni neki.Sajnos.
2010. szept. 17. 17:29
 16/41 anonim ***** válasza:
Én továbbra is a Tibort javaslom! Szimpatikus emberekhez is tudom kötni és szerintem sosem kell szégyellnie, remekül becézhető, illik a vezetéknévhez, szóval gondold végig :)
2010. szept. 17. 17:30
 17/41 anonim ***** válasza:

Ma találtam egy olyan netes programot hogy külön-külön apuka anyuka 1-5ig osztályozhatja a neveket, tetszés szerint.

A program összesíti, aztán kidobja azokat a neveket amik mindkét félnek tetszenek.Így már csak azok közül kell válogatni.

Ha gondolod belinkelem

2010. szept. 17. 17:31
 18/41 A kérdező kommentje:
A Dávid még nem vetődött fel, de a Dániel már igen.
 19/41 anonim ***** válasza:

Kandi Bálint Dávid

Kandi Dávid Bálint

Egyébként meg sztem is szép név a Bálint és nem tudom hogyan lehetne csúfolni

20/41 A kérdező kommentje:
A Tibort én egy nagyon rossz emberhez tudom kötni, ezért fel sem merült bennem,h. ezt adnám a gyerekemnek. Az utolsónak megköszönném a linket.
2010. szept. 17. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!