Kisgyerek (1-2 éves) mellett mennyit tudtatok pihenni vérzős hematómával?
Kb. 6 hetes vagyok, 3 napja van erősödő vérzésem (nem mestruáció-szerű, de nem is sima pecsételgetés), ma reggel voltam a dokinál, aki keskeny sávban hematómát állapított meg a petezsák körül.
Írt fel progeszteront és rutascorbint, valamint jelezte, hogy ágynyugalom kéne és ne emelgessek, illetve olvastam, hogy sokan ilyenkor fekszenek is 2-3 hetet. Na de, nekem van egy 1 éves gyerekem, őt el kell látnom mindenképp, nyilván néha felemelni...
Most amikor alszik, akkor fekszem, illetve letelepedtem mellé a padlóra és igyekszem ott játszani vele, de egy ekkora kicsi nyilván 5 percre sem marad egy helyben, és muszáj szemmel tartanom...
Ti mit csináltatok ilyen esetben? A férjem nem tud emiatt eljönni a munkahelyéről, nagyszülők nem tudnak a kicsire vigyázni.
Nálam is kb ugyanez volt a szituáció, annyi volt a különbség, hogy az én fiam másfél éves volt akkor.
Muszáj volt megoldani, nem is nagyon emelhettem, (elég jó súlya volt :D ) így nálunk egy ideig férjem volt itthon (muszáj volt a baba érdekében) majd pedig édesanyám jött át, és ő volt itt.
Kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!