Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az nagy baj ha nem érzem a...

Az nagy baj ha nem érzem a babát mozogni?

Figyelt kérdés

Olvastam annyi mindent róla,de összevissza írtak mindent.

Inkább hozzátok fordulnék aki,ért is valamennyit hozzá vagy van babája.

26hetes vagyok,örökmozgó a törpilla,de 2 napja szinte semmit nem érzek.Kezdek picit aggódni.

Normális ez vagy hamarabb menjek dokihoz inkább?(jövőhétre van időpontom)

2022. máj. 12. 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%
17. A stílusod, mint a pokróc. Oszd valahol máshol, ahol veled egy szinten kommunikálnak a nők egymással. Bár gondolom nem túl sokan vágynak a társaságodra.. Tipikus Karen leszel, vagy már az is vagy 😄.
2022. máj. 13. 13:25
 22/24 anonim ***** válasza:
14%
Gratulálok ha valaki az írásbol leszürte a stílust.👍🤣Nyilván ez a legfontosabb....
2022. máj. 13. 17:07
 23/24 anonim ***** válasza:
68%
Miért akkor mi a legfontosabb? Elvész a mondanivaló egy ilyen bunkó hozzászólásban. De mindegy. Legyen a környezeted baja, hogy ilyen “jófej” vagy..
2022. máj. 13. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem a mondanivalód tartalmi részével van a probléma, hanem az, ahogyan te azt reprezentáltad az egészet. Vered a melledet, de hót biztos, ha a Tescós pénztáros vesz fel veled ilyen stílust, te háborodsz fel a legjobban és kéred ki magadnak. 😃

Egyébként nem alap sajnos. Nekem sincs 20 ezer ftom egy dopplerre. Ha megveszed nekem, akkor nagyon szívesen elfogadom. Adjak postázási címet, ahova küldheted a készüléket? ☺️

2022. máj. 13. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!