Az nagy baj ha nem érzem a babát mozogni?
Olvastam annyi mindent róla,de összevissza írtak mindent.
Inkább hozzátok fordulnék aki,ért is valamennyit hozzá vagy van babája.
26hetes vagyok,örökmozgó a törpilla,de 2 napja szinte semmit nem érzek.Kezdek picit aggódni.
Normális ez vagy hamarabb menjek dokihoz inkább?(jövőhétre van időpontom)
Hát ha egésznap semmit nem mozog az baj, igen.
De olyan előfordulhat, hogy napközben annyira nem, inkább csak este érzed, pl a frontok is befolyásolhatják.
szinte semmit? vagy semmit? mióta pontosan? ha néha érzed azért az lehet normális. ha dokihoz nem is jutsz el, a védőnővel én beszélnék, hogy holnap hallgasson rá szívhangfigyelővel.
ha abszolút nem érzed, akkor kórház, szülészet, de azonnal.
Eddig éreztem,hogy rúg vagy csak erősen mozog nem tudom pontosan.
De most 2 napja alig alig éreztem bármit is.Nagyon minimális mozgást éreztem tegnap.Ma például egyszer kb. 1 másodpercig éreztem.
Reggel amúgyis megyek a védőnőhöz majd szólók neki,hogy kukkantson rá.
Köszönöm a segítséget!
Mondjuk ebben a melegben nekem se mozog annyit amennyit szokott. Néha beköszön hogy jól van aztán el van.😄
Ha pedig nem a has fele rúg vagy üt hanem hátra azt nem lehet érezni.
Ebben a melegben simán lehet, hogy lusta, nincs kedve mozogni.
Picit “rázd meg” a hasad, egyél egy csokit, mozogj te is valamit. Ha ezek után sem reagál semmit, akkor én bemennék a kórházba.
Ha néha-néha érzed, hogy megmoccan, akkor csak lusta ebben a nagy melegben.
6, az más, ha a baba eleve nem mozgékony és megint más, ha eddig az volt és ez hirtelen abbamarad. Ezért mondják, hogy mindenki figyelje meg a saját babáját és ha a szokásoshoz képest van változás, arra érdemes figyelni.
Kérdező, valóban lehet ez a melegtől. Ha néha azért érzed az jó. Ha semmit nem érzel, akkor a helyedben én is inkább bemennék. Ha volt kis mozgás, csak kevesebb, akkor a védőnő holnap biztos megnyugtat azzal, ha meghallgatja a szívhangot. Minden jót nektek!
Erre nem is gondoltam,hogy a melegtől is belustizhat.
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!