Normális hogy ott lent érzem mozogni a babát?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, csak mostanában 1 hete kb kezdtem el érezni valamit, mintha a baba lenne. De valahogy ott lent érzek ilyen feszítő néha szúrkáló érzést. Eddig sehol nem éreztem, szóval nem tudom hogy ez most normális-e? Néha mintha a hüvelyben is èreznék valami szúrást. Olyan fura gondolataim vannak mintha ott lenne a baba. Nem fáj, inkább nagyon fura. Tudom hogy nem tud kiesni, de màr ez is eszembe jutott. 🤦🏽♀️😆😆 Én úgy gondoltam hogy kicsit magasabban lesz vagy nem is tudom. Lécci ne nézzetek nagyon hülyének, első baba. 😅2021. ápr. 15. 13:43
1/4 anonim válasza:
Teljesen jó helyen mozog
Amit érzel a szúrkáló érzés az a növekedés és tágulás miatt is lehet.
24 hetes vagyok a babám még mindig a szeméremcsontomnál mozog, vagy a köldököm alatt picivel.
Később fogod fent érezni
2/4 anonim válasza:
Függ a baba fekvésétől is, hogy hol érzed. Az enyém még így 31 hetesen medencevégű, szóval a lábával főleg lefelé tud taposni, leginkább a hasam alsó részén érzem.
3/4 anonim válasza:
Már 1 hónapja érzem a mozgását, de még mindig nagyon lent (csak néha feljebb valamivel). Én is csodálkozni szoktam rajta, mert az első terhességemnél úgy emlékszem, hogy amikor már nagyobb volt, feljebb éreztem. De múlt héten volta nőgyógyásznál, nem mondta, hogy bármi baj lenne.
19+4 khm
4/4 Krisztinaaaaa válasza:
Teljesen normális
Ebbe a korba a baba lent van a méhed a 20 hét után emelkedik köldökmagassába
Én 30 hetes vagyok már érzem mindenhol mivel nekem már nagy lent is fent is nekem már az egész hasam elfedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!