19 hetes terhes vagyok. Kb 1 hete érzem mozogni a babámat, általában este és reggel ( nem annyira intenzíven még). Viszont a mai napon még nem éreztem és tegnap este sem emlékszem rá. Ez még ilyenkor normális vagy essek kétségbe?
Figyelt kérdés
A méhlepény mellső falon tapadt, úgy olvastam, hogy ilyen esetben nehezebb érezni, illetve később lehet. Nem mondom, hogy nem aggódok. (Első baba lesz, nem tudom még, hogy ki a normális.)2021. febr. 26. 19:42
1/5 anonim válasza:
Ha még csak most kezdted el érezni, akkor előfordulhat, hogy nem érzed mert még nem olyan intenzív. De ha nagyon pánikolsz, pár szem szőlőcukor és lefekszel a hátádra. Én így éreztem legjobban
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! 3 napja voltam vizsgálaton, ott minden rendben volt. Gondolom most is, csak bizonytalan vagyok fájdogál is a hasam, de tudom, hogy egy bizonyos szintig ez is normális.
2021. febr. 26. 20:11
3/5 anonim válasza:
Én ilyenkor lefeküdtem a hátamra és addig "tapogattam", simogattam a hasamat, amíg nem éreztem. Mondjuk ezt főleg már a terhesség későbbi szakaszában.
4/5 anonim válasza:
Nyugi!!! Nincs semmi baj a babáddal, 19 hetesen még csomóan egyáltalán nem érzik. Még olyan pici, hogy simán tud úgy helyezkedni, hogy nem érzed a mozgását. Majd csak a 25. héttől kell figyelned, milyen gyakran mozog, addig csak élvezd ki azt is, ha nyugi van, meg azt is, ha érzed mozogni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Képzeljétek a kérdés kiírása után nem sokkal akkorákat rugdosott, hogy a kezünkkel is éreztük. Köszönöm mindenkinek a megnyugtatást! Nagyon kedvesek vagytok!
U.i.: a vizeletemben volt egy kis fehérje és elég sűrűn kell pisilnem. A tőzegáfonyából mennyit lehet egy nap bevenni? Köszönöm!
2021. febr. 27. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!