Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. hétben járó kismama...

19. hétben járó kismama vagyok. Normális az, hogy 2-3napig intenzívebb a babóca mozgása, utána 2napig pedig alig érezni? Vagy lehet akkor mocorog ilyenkor amikor alszok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

szia. megértelek :-) az én picurkám is rámhozta már a frászt! egy hete megjártam vele az orvost, mivel előtte szinte két hétig mocorgott, azaz éreztem, de egyszercsak két napig nem. megijedtem, s bár tudtam hogy lesz ilyen, hisz olvastam itt, de nem tudtam megnyugodni, és reggel bementünk a kórházba. megnézték őt, és persze semmi gond nem volt. pár napra rá mentem a saját dokimhoz, és akkor éppen a kis háta volt kifelé, így szintén kevésbé éreztem őt. tegnap nagyon ficánkolt, de ma megint alig érzem őt. igyekszem méhis nem pánikba esni, hisz neki is vannak jobb, rosszabb napjai, meghát még olyan picike!

ha nem tudsz megnyugodni, menj te is és nézesd meg őt. én is csak anynit mondtam hogy nem érzem a kicsimet mozogni.

egyébként gratulálok :-) tudjátok már hogy milyen lesz? nekünk kislányunk :-D

21+5 hkm

2010. máj. 19. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából valahol én is tudom,hogy jól van,meg hogy még nagyon pici és gondolom ha befelé rugdos,azt még nem is érezni.Ilyenkor is érzek azért mozgást,csak nem olyan intenzíven és nem annyit.De melyik kismama ne aggódna.:)Amúgy is mondják,ha valami gond lenne azt az ember érezné.

1 hét múlva megyünk a 20hetes uh-ra,remélem megmutatja magát,hogy kislány vagy kisfiú.Már nagyon kíváncsi vagyok.:)

Gratula a babóhoz!:)

Most mekkora?

2010. máj. 19. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:

én is így voltam mint te, hogy tudtam ugye hogy van ilyen, de aggódtam.

a picurkánkról a méretek múlthéten:

BPD 51mm

FL 32mm

HL 32mm

8.-án voltunk 4d-n, ott mégcsak 29mm volt a kis karja meg a lába is akörül és ott 406g-ot tippeltek. azóta már biztosan sokat gyarapodott. az előbb is éreztem őt.

szóval ha nyugtalan lennél menj csak nyugiodtane be a kórházba, nem fognak elzavarni. hozzám nagyon megértőek voltak, mondtam hogy tudom én parázom túl, de nem tudok mit tenni.

vigyázz magadra, szia

2010. máj. 19. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Szép baba lehet!:)

Sajnos a szekszárdi kórház nem ilyen.:( Itt már azért is kiabálnak ha kérdezel valamit.

2010. máj. 19. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a mostani esős időben nagyon mozgolódott a drágám.A múlt héten (19.hét) kezdtem minden nap érezni,de szombaton,mikor egész nap esett+fújt az a nagy szél,akkorát fejelt a kisasszony,hogy ugrottam egy hatalmasat az ágyon.Nem voltam felkészülve.:)

Ne idegeskedj,mostmár ahogy erősödik a babóka,érezni fogod.:)

Én 19 + 3 naposan voltam Uh-n: Bpd:46 mm , Fl:28mm

2010. máj. 20. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Az én Manókám is bepótolta a szokásos 2 napi pihenése után a mozgást.Kipróbáltam megint a krémtúrót.Ugyanazt csinálta mint múltkor.Nagy bulizásba kezdett,össze-vissza rugdosott.:)
2010. máj. 21. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!