Terhesen milyen allergiagyógyszert szedtetek? Nem hátrány, ha vény nélkül kapható.
Brutálisan allergiás vagyok, de amit szedek, rá van írva, hogy várandósság alatt nem ajánlott, úgyhogy a pozitív teszt óta leálltam vele. Orvoshoz a hónap végén megyek, addig is jó lenne szedni valamit, mert megfulladok, mire odaérek az információért.
Ki mit szedett hasonló helyzetben, melyiket szabad?
Szia!
Érdemes lenne minőségi probiotikummal erősíteni az immunrendszeredet.
Jobbulást!
Szerintem beszélj a háziorvosoddal és szedd be. Nekem már hasmenésem van és puffadok (terhesség nélkül) különböző allergiáktól, még gyógyszer mellett is.
Amúgy is allergia nem játék, jobb, ha beszedsz néhány szemet (nyilván nem a kicsit allergiásoknak), mintha anafilaxiás sokkot kapsz jövő héten a mogyorótól, amire eddig nem is voltál allergiás.
Mi babát tervezünk, nekem is mondta a belgyógyász, hogy nyugodtan szedjek gyógyszert a nőgyógyásszal egyeztetve. Ha kell, akkor ír róla papírt, hogy abba ne hagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!