Kismamik! Tennétek fel 20. heti 4d-s ultrahangképeket? Én ma megyek mozizni és kíváncsi vagyok mire számíthatunk.
Szerintem kicsit korán mentek. Még kis "alien"-t fogtok látni :-) Általában a 26. hét környékén javasolják leghamarabb a 4d-st. De legszebb képet a 28-30. hét körül láthattok.
Persze most is szép lesz, csak még nemfog annyira látszani, hogy is fog kinézni a picurka.
Kattints rá a képre! De szerintem is nagyon korai! Nincs szép baba formája még ilyenkor! Nekem a 26 hetes nagyon nagy élmény volt. Utána 31 hetesre mentünk, akkor már jó pufi volt:)!
Szia!
Én 19. hetit tudok mutatni. De berakom mert nem túl nagy eltérés. Én örültem, hogy ekkor mentünk mert még majdnem az egész baba belefért a képbe. :)
Mi már a 12. héten is voltunk és nagy élmény volt az is.
20. héten már szépen lehetett mindenét látni,mosolygott,dörzsölte a szemét,ivott a magzatvízből és a fütyijét is megmutatta :)
A 20. héten a következő képeket kaptuk:
Biztosan nem fogod megbánni ha elmész,remélem megmutatja a nemét is :)
Szia!Sikerült megtudni a nemét????Szép volt már ugye?
Ha kaptál képet megmutatnád?
Várom a választ :)
Sziasztok!Igen az első másodpercben megmutatta magát.Kisfiú!
Olyan aktív volt végig,hogy az ultrahangos nő ki volt akadva,de én örültem neki:).Láttuk mindenét és nagyon nagy élmény volt nem bántuk meg,hogy elmentünk!Kinyomtatva kaptunk fotót 3 db-ot+dvd-re van kiírva a felvétel,hát nem tudom így,hogy lehet feltenni képet,de majd kérek segítséget és megpróbálom.Legközelebb azt mondták a30.héten érdemes menni,majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!