06.23-24-én volt tojcsis folyásom.21-22-24-25-én voltunk együtt a férjemmel. Milyen nemű babára számíthatunk?
07.11-én teszteltem pozit.
A kérdésem az lenne,hogy szerintetek milyen nemű lesz a gyermek?
Annyi ilyet hallottam,h ekkor meg ekkor kell együttlenni,ha ilyen vagy olyan nemű gyereket szeretnénk.
Ha 23-24-én volt peteérésem a folyás alapján,és előtte voltunk együtt,meg 24-én 25-én,akkor ki lehet számolni,vagy csak tippelni lehetne a baba nemére?
Ő a kistesó lesz már :)
Akik "értenek" ehhez,megköszönném a válaszukat.
Egy 13 hetes kismama
Mivel "állandóan" együtt voltatok, ezért 50-50%.
Örülj a babának!
2 kislány anyukája :o))
Mi is hasonloan voltunk egyutt, teha peteeres elott, kozben, alatt mindket babank tervezesekor is es itt van mellettem a ket fiunk.
Szoval vagy fiu lesz, vagy lany.
Mellesles 14 hetesen sima uh-n mar lattak az elso fiunk nemet, 15 hetesen 4d-sen a masodik fiut. Mar nem kell sokat varnod.
Ha csak peteéréskor vagytok együtt, akkor fiú. Ha előtte 2-3 nappal, akkor lány.
De nálatok szerintem 50-50.
Köszi szépen a válaszokat.
Sejtettem,hogy így nem lehet megmondani,csak annyi ilyet hallottam,h ekkor meg ekkor kell együttlenni stb.De amúgy én sem hiszek ezekben,majd idővel kiderül,csak kíváncsi voltam.
Hónap végén megyek az AFP-re,akkor is csinálnak majd uh-ot a vérvételen kívül? Vagy csak két hét múlva mikor az eredmény miatt kell visszamennem? 16 v. 18 hetesen meglehet biztosra mondani,hogy milyen nemű a bébi?
Szép napot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!