Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen mar nem szamit...

36 hetesen mar nem szamit kora szülesnek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 03:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! De, még az. A 37. héttől már nem számít koraszülésnek.
2010. szept. 17. 05:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom a betöltött 37 hét után nem számít koraszülésnek.

Jómagam a 36. héten születtem, éretlen tüdővel. Légzési nehézségeim voltak, 2-3 hétig feküdtem inkubátorban. 6 hónapos koromra mindebből már semmi nem látszott, ugyanolyan baba voltam mint a többi normál időre született gyermek.

Ma már én is anyuka vagyok. Mindkét gyerekemet 37 hét + 1-2 nap szültem, és nem volt semmi gond. Erős,egészséges újszülött baba lett mindkettő.

2010. szept. 17. 05:36
 3/6 anonim ***** válasza:
betöltött 36. héttől nem koraszülött, azaz ahogy belépsz a 37. hétbe.
2010. szept. 17. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Koraszülött. A kislányom 36hét 1 napra született és koraszülött volt. Ilyenkor már az is számít, hogy milyen súllyal születik. 2500 gramm fölött azt mondják, hogy korra koraszülött, de súlyra nem. Mi így voltunk.
2010. szept. 17. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a súly is számít.

A szobatársam 36.héten szült, de 2700 gr volt a babája, így ugyanúgy tekintettek rá, mint az én lányomra, aki pont időben született. Ő nem volt koraszülött a súlya miatt.

2010. szept. 17. 09:45
 6/6 anonim válasza:
Szerintem 9 hónapra születik a gyerek 9x4=36 . Nekem is 36 hétre született mind két gyermekem ,és egyik sem lett koraszülött.
2010. szept. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!