39 hetesen még semmi jele nincs a szülésnek. Se nyákdugó, se fájdalom, semmi. Miért?
Szerintem ezt a szülés dolgot, képtelenség előre megjósolni. Én mégcsak 35 hetes vagyok, nekem is beilleszkedett már a baba feje, teljesen lent van, joslóim is egyre sűrűbben vannak, sőt a nyákdugóm másfél hete távozott. Senki nem jósolt 2 hétnél többet, ehhez képest elég jól bírom:) Az első szülésem, kiírt nap előtt 3 nappal volt. Délelőtt mentem nst-re, semmi fájást nem mutatott. Hazamentünk, majd az nst után 2 órával, egyből 5 perces fájásaim lettek, indultunk is vissza:) Az meg hogy a szülés könnyű vagy nehéz lesz, az nem attól függ, hogy mikor szülsz. Már nincs sok hátra, ne izgulj, hamarosan láthatod a babádat!
Könnyű szülést!
Már miért ne lehetne? Én sosem voltam jobban, mint abban a 8 napban amit túlhordtam...
Már az egész család izgult, hogy mi van, én jól megvoltam egyben a babámmal:-)
Este kezdődtek a fájások, de másnap délben a kórházban még zárt volt a méhszájam, és fél 6-re meglett a lányom, gyorsan, könnyen.)
Nyugi, jön, ha jönnie kell:-))
39 hetesen nekem se volt még semmi jele a szülésnek, még a hasam sem szállt le és nem is keményedtem.
Aztán 39+3.hétre mégis megszültem :) Egyszer csak jöttek a fájások! Nagyon könnyű volt, 2 óra alatt!
Neked is ilyet kívánok!
Szia!!!
Ne aggódj, én is ugyan így voltam.Biztos voltam benne hogy túlhordom, mert semmi jele sem volt a szülésnek.Pedig már tűkön ültem annyira vártam.
Aztán egyszer csak jöttek a fájások és 1,5 óra múlva már ott feküdtem a szülőszobán.Pont aznap töltöttem a 39. hetet.Talán az éjszaka érkezett hidegfront váltotta ki nálam, vagy egyszerűen csak már ki akart jönni a baba.
Neked is majd elindul hirtelen, csak úgy.
Benn biztos nem fog maradni, csak türelem.Már bármikor jöhet.
Ha megnyugtat akkor elmondom, hogy én kedden voltam nst-n semmi fájással és csütörtökön megszületett a kisfiam. A fájások egyik pillanatról a másikra megjelentek és én a 39. héten szültem meg.
1 hós baba anyukája
Marcius26ra voltam kiirva,a csaladban mindenki azt mondta h nem huzom ki addig aztan miutan tulhordtam azt mondtak hogy ne aprilis1en szulessen.hat az en dragam nem hallgatott senkire :-) apr.1 00:46 megerkezett az eletembe :-)
Ezzel csak azt akartam mondani hogy egyedul o tudja hogy mikor akar kibujni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!