A nőgyógyász és a kismama is, más terhességi hetet számol ki ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
pl: nőgyógyász szerint a kismama, 30. hétben van a kismama szerint 31.hétben van2022. máj. 3. 12:15
11/12 anonim válasza:
Nálunk a nőgyógyász 28 napos ciklussal számolt, én meg annyi napossal, amennyi ténylegesen a ciklusom. Az uh-k szerint is akkora volt a baba, amit én számoltam.
12/12 anonim válasza:
Nálam többet számoltak a 8. heti ultrahangon, már 9+ hetes voltam a méretek alapján. Meglepődtem, de nem bántam, mert karácsonyra is betöltöttem pont a 12. hetet, így elmondhattuk a családnak. ☺️
Szerintem ezeken a dolgokon nincs mit filozofálni, az UH pontosabban, mint menstruáció utáni számolgatás. Az orvos/nőgyógyász feladata, szakterülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!