Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szellemcsík. Kinek mi a...

Szellemcsík. Kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

2 napon belül 3 különböző márkájú (összesen 4 db) tesztet csináltam. Mind a 4-en megjelent 2. halvány csík, viszont mindegyik az előírt 10 percen túl. (2-n nagyon halvány, 2-n egész jól látható).

Tudom, hogy 10 perc után ki kell őket dobni, meg akkor már nem megbízható. Na de, hogy 4 egyszerre produkáljon ilyet!

Tudom, teszteljek 2 nap múlva, addigra erősödik, ha van baba.

Csak az érdekel, hogy kinek milyen tapasztalata van ebben?

2010. szept. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet, hogy terhesség, de a teszted, akkor is negatív és az eredménye semmit sem jelent. Vágd ki 10 perc után a kukába. Ha van észlelhető mennyiségű HCG a vizeletedben, akkor 10 percen belül jelezni fogja. Ilyet bármelyik teszt produkálhat, száradási csík. Ettől függetlenül lehet, hogy baba van a dologban és még nem jelzi egyértelműen. Ilyenre is olyanra is van példa, de a száradási csíkokkal nincsenek összefüggésben. Szurkolok, hogy babád legyen :)
2010. szept. 16. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Vicces vagy... :-)

Minek ennyi teszt? Csináld időben a tesztet, amiko rmár kimutathatja, hogy babás vagy -e, és akkor nincs ennyire szükség. Én egynél megálltam. Ha az előírt határidőn túl jelenik meg a szellemcsík vagy a csík, akkor annak nincs jelentősége. Olvasd el a tájékoztatót RENDESEN és ÉRTELMEZD.

2010. szept. 16. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem tudom, milyen típusú tesztekkel teszteltél. Ha mondjuk a 15. percben jelent meg a szellemcsík, szerintem terhes vagy, de ha egy óra vagy még több idő után akkor sajnos nem. Én a Clearblue-val jártam úgy, hogy több óra után erős pozitívat mutatott (először negatív volt), és mégsem vagyok terhes.
2010. szept. 16. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is időn túl jelent meg a csík, baba volt.
2010. szept. 17. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!