Vajon jol van a baba, ha alig no a hasam?
Senkinek se látszik ilyenkor a baba miatt a hasa, max a puffadás. Nekem a 18. hét után kezdett!! látszani tehát már én láttam de senki más sem vette észre. Mindenki által a 25. hét után látszott.
2022. máj. 1. 10:09
Nekem se látszott, én is izgultam. Baromság volt :D nincs baj!
2022. máj. 1. 10:13
Nem látszott nekem se ekkor, még néztem is, hogy más is a 12 hetes uh-ra jött és van hasa.. de nekik valszeg nem első gyerek.
Sőt, még utána 16 hetesen se, majd rá egy hónapra mikor a 18-20 hetesre mentem, akkor már látszott valami, a nemét is csak akkor tudta már megmondani.
Ja, és a netet ne nézegesd kinek mekkora, mert én is bele estem ebbe a hibába, hogy másokhoz hasonlítgattam magam.
2022. máj. 1. 10:21
4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni h masodik baba. Masodiknal elvileg hamarabb latszik
Holnap láthatod, hogy minden rendben :) nyugodj meg és ne izgulj! Ha baj lenne, azt gondolom, már jelzett volna a tested
2022. máj. 1. 10:29
Mivel a két dolog között nincs összefüggés, így ezt senki sem tudja neked megválaszolni. Ha pedig második baba, akkor ennyit azért már illene tudnod a terhességről...
2022. máj. 1. 10:43
Nekem már a kimaradt menzesz környékén akkora hasam volt mint másnak kb 20 hetesen pedig nem vagyok elhízva sem (178/68 kg). Terhesség előtt is volt hogy ekkorának látszott a belek, puffadás stb miatt.
2022. máj. 1. 11:01
8/12 A kérdező kommentje:
6-os mar bocs de jo nagy hulyeseget mondasz mert marhara van osszefugges, az elso terhessegemnel a mehlepeny nem tudta jol ellatni a babat es semmi magzatvize nem volt kb, ra volt tapadva a magzatburok annyira keves volt. 2 hetente jartam pecsre magzatviz toltesre. Emiatt viszont meg 30 hetesen is olyan pici hasam volt h mikor mentem a korhazba megkerdezte a nover h kihez jottem latogatoba en biztos nem terhes vagyok. Es ez mar a 12.het ota igy volt. Szoval de, van osszefugges…
Nincs összefüggésben a baba mérete a pocak méretével!
De azzal nem értek egyet, hogy nem látszódhat a 12. hét előtt.
Én a másik véglet voltam - első babával. Takargatni kellett a hasam már a 10. héten is. Hatalmas volt az elejétől. Amikor 27 hetesen mentem vizsgálatra a kórházba, a recepción kérdezték, hogy szülni jöttem-e. 🙈
Végül a 39. héten szültem 2600 g-os picike babát.
Nálam sok volt a magzatvíz, meg vizesedtem is. Szóval nem csak a baba miatt lehet kisebb/nagyobb a pocak.
Nagy baba is meg tud bújni kis pocakban, és fordítva. Emiatt ne aggódj. Ha az orvos szerint minden rendben, akkor hidd el!
2022. máj. 1. 14:28
Nincs összefüggés abban, hogy mekkora a has és hogy van vagy nő e odabent a baba. Én most várom a harmadikat. Most látszott legkésőbb, viszont, így a végére akkora lett, hirtelenjében, hogy a saját dokim mondta, hogy ikres anyukáknak szokott ilyen hasa lenni s ha nem lenne az orvosom, tuti azt gondolná, hogy ketten vannak
2022. máj. 1. 14:52
Kapcsolódó kérdések: