Miért nincsenek bennem anyai ösztönök?

Ne aggódj, ez teljesen normális.
Lehet, hogy a szülés után rád tör majd az érzés, amire vársz, de lehet, hogy nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a kisbabád!
Sok anya van ezzel így, csak nem merik kimondani, mert megbélyegzést kapnak érte... Szerintem ne várd el ezt magadtól, és akkor nem fog nyomasztani. Nekem sem volt semmi ilyen érzésem, és nem is szívesen gondolok vissza a csecsemős időszakra (pedig nem voltam depressziós).
2 éves a kislányom, és napról napra jobban imádom, ahogy egyre több mindenről lehet kommunikálni vele. A babázás első fele úgy is a túlélésről szól, mindig egyre könnyebb lesz majd. Kitartást kívánok!

Ez nem az anyai ösztöneid, hanem a félelmeid kérdése!
Szerintem csak az van benned, hogy törékenyek, nem igazán lehet velük kapcsolatot kialakítani. Azért ez messze nem így van, sokkal kevésbé törékenyek mint az ember hiszi, és ugyan eltelik pár hét, de nagyon is tudni fogod, hogy mit akar, és mivel rád van szorulva kénytelen leszel erre kiéleződni, az összebújást, érintést meg te is élvezni fogod.

Ooo
Én a kórhàzban ott álltam a baba felett, hogy mégis hogyan kellene felvenni..
És engem más gyerekek mindig hidegen hagytak..
Az enyémekhez teljesen más a viszonyom ( nyilván)
3. Gyerek van úton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!