Mas is érzett igy? 30.heten jarok (kb 2 hete mértük a súlyom akkor volt +10 kilo rajtam) (63 kg voltam kezdesnel).
Kedves kérdező.
Ugyanígy voltam.
Indulás: 60 kg
Szülés előtti nap: 72. Mindenemet óriásinak láttam és kétségbe voltam esve el hogy örökre így fogok kinézni.
A szülés másnapján a kórházban kértem egy mérleget, 65 kg-ot mutatott. Egy héttel azután hogy hazajöttünk a kórházból, már csak 62. A hasam napról napra látványosan húzódott vissza. Most hat hónapos a gyerek, 59 kg vagyok. Senki meg nem mondta volna. Amit magadon látsz, az a víz.
Több, mint 20 kg-t híztam mindkét terhességem alatt. Mindkétszer 58-59kg-ról indultam.
Az első során nem igazán érdekelt, hogy őszinte legyek, a második alkalommal viszont valamiért folyamatosan azt figyeltem, hogy milyen hatalmas combjaim, hasam stb lett.. féltem, hogy oké, az első után elég gyorsan regenerálódtam, és a régi lettem, viszont nem tudtam, hogy másodjára is működni fog-e, megint szerencsés leszek-e, így állandóan azt néztem mennyit híztam... a vége felé már ott sem érdekelt, úgy voltam vele majd lesz, ami lesz. 🤷🏼♀️
Szerencsém volt, a második után 6/7 héttel olyan voltam, mint előtte. De ez csak és kizárólag a genetikának köszönhető esetemben.
Ha mindenhol puffadsz, az valószínűleg víz :)
Én azzal segítettem a lelki világomon, hogy elkezdtem extrán odafigyelni az étkezésekre. Mennyiségre és minőségre is. Változó, kinek mi válik be, én elkezdtem írni, mit és mennyit ettem aznap, így el tudtam kerülni a végtelen nasizást pl. Átálltam teljes kiőrlésű pékárúra (javát magam készítem), kerülöm a cukrot, sok rostos magot eszek.
Tök jó az emésztésem és jobban is érzem magam :)
Mellette pedig minden nap sétálok, hetente 2-3x túrázok. Puhos lett a combom meg a fenekem, de sajnos ez van, ha nem tud futni az ember... :D
Én most a 20. hétben plusz 8 kg-nál járok. Valahogy nem látom soknak, igazi kismama pocakom van.
Szerintem ne stresszelj rá, majd ha nagyobb lesz a kisbabát tudsz jobban odafigyelni erre, addig próbálj ne ezzel törődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!