Mi a mostani protokoll azoknál, akik 2 éve surgossegi császárral szültek?
Ez tőletek függ. Te hogyan szeretnéd? Most nem indok a császárra az előző császár. De ez nem zárja ki, hogy az lesz, ha szükség lesz rá.
Nekem is 2 év van a 2 között, nekem olyan trauma volt az első szülés (2 nap vajúdás után császár), hogy ragaszkodtam a programozotthoz.
Rajtad is áll és az adott szülèsi helyzeten.
Amint ki si komolikáció van, császár.
Amúgy akát 1,5 èven belül is simán lehet hüvelyi szülés, amíg mi den rendben.
A papíron amiatt van, mert az altatónak kell, hogy miért is mentèl.
2. Vagyok
Nálunk minden szülés, ami nem faros és haránt sz hüvelyinek indul, ha nincs más, ami indokolná. ( toxémia, vérnyomàs..baba stb)
Nekem majdnem 2 év van a 2 gyerekem között. A terhességem elején úgy indultunk, hogy a védőnő közölte, hogy mivel nem telt el a 2 év, így fixen császár lesz. Erre is készültem. Az első orvos, akinek jártam, szintén ezt ajánlotta inkább. A második, aki végül végig kísérte majdnem a terhességemet, ő azt mondta, ilyen 'szabály' nincsen, szülhetek természetesen is.
A kórház, ahol végül szültem a természetes szülést pártolta, szerintük ennek semmi akadálya nem lett volna, de végül választhattam és újra a programozott császár mellett döntöttem.
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.
Igazából az első beindított szülésnek indult, de fajas gyengeség miatt lett császár belőle. A doki ugye burkot repesztett és 10 óra után 2 üveg oxitocin mellett sem lett semmi fajasom szinte, csak hánytam jobbra balra, kézzel távozott a végén na ott mondtam elég. Igy lett császár.
Azóta dokit váltottam, nala vittem végig ezt a terhességet, ő már nincs a nyiregyi kórházban, csak maganban praktizal. Azt mondja nem látja akadályát hogy sikerüljön a hüvelyi szülés, de azért készüljek fel mindenre, de már jó jelnek tartja a jósló fajasokat, illetve a baba szépen be van fordulva ahogy kell. Hat lesz ami lesz, izgatottan várom :)
Azt nem tudom mi a protokoll es nem is azt mondom h ez sokszor elofordul, de leirom h engem 3 eve csaszaroztak mikor beindultak a fajasok a kistesoval. Vbacra keszultem. Csupan 3 ora vajudas utan szetrepedt a csaszaros hegem es… na eleg hozza annyi h majdnem otthagytuk a fogunkat mindketten a kisfiammal… surgossegi eletmento csaszar lett a vege. Tobb babat nem szeretnenk de ha visszamehetnek az idoben programcsaszart kernek es nem kockaztatnek
De ez csak en vagyok es ez nagyon ritka. Csak gondoltam leirom h ilyen is van
Ohh istenem sajnálom.
Sajnos hallottam már ilyenről. Annyira nem gyakori eset de előfordul hogy a heg szetreped, épp ezért nem is erőltetik. A legfontosabb tényleg hogy minden oke legyen. Hat kiváncsi vagyok velünk mi lesz, anno a szülésznő azt mondta nekem, ő két csaszaron van túl, és csak az a fontos hogy egészséges anyuka és baba mehessen haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!