Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a mostani protokoll azoknál...

Mi a mostani protokoll azoknál, akik 2 éve surgossegi császárral szültek?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, gyakran van már joslom is, ami előző terhessegemnel sose volt, illetve a baba súlya is egész jó és a méretei is, így azt mondta az orvos ha beindulna a szülés nem tartanak vissza. Viszont elküldött altató orvoshoz, akihez jovohet csütörtökön megyek, és a beutalora az van irva, hogy császár metszés javasolt. De a doki is mondta, ha minden rendben megy, nem császár lenne, hanem természetes. Nyilvan tudom hogy mindegy milyen csak minden rendben legyen velünk, de most hogy működik ez az egész? Vagy kórház válogatja? Mi alapján ítélik meg hogy jó ez akkor császár vagy mehet simán?

#JosaAndrasKorhaz
2022. ápr. 28. 05:19
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Ez tőletek függ. Te hogyan szeretnéd? Most nem indok a császárra az előző császár. De ez nem zárja ki, hogy az lesz, ha szükség lesz rá.

Nekem is 2 év van a 2 között, nekem olyan trauma volt az első szülés (2 nap vajúdás után császár), hogy ragaszkodtam a programozotthoz.

2022. ápr. 28. 05:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad is áll és az adott szülèsi helyzeten.

Amint ki si komolikáció van, császár.

Amúgy akát 1,5 èven belül is simán lehet hüvelyi szülés, amíg mi den rendben.

A papíron amiatt van, mert az altatónak kell, hogy miért is mentèl.

2022. ápr. 28. 07:09
 3/9 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Nálunk minden szülés, ami nem faros és haránt sz hüvelyinek indul, ha nincs más, ami indokolná. ( toxémia, vérnyomàs..baba stb)

2022. ápr. 28. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem 2 év van a 2 gyerekem között. A terhességem elején úgy indultunk, hogy a védőnő közölte, hogy mivel nem telt el a 2 év, így fixen császár lesz. Erre is készültem. Az első orvos, akinek jártam, szintén ezt ajánlotta inkább. A második, aki végül végig kísérte majdnem a terhességemet, ő azt mondta, ilyen 'szabály' nincsen, szülhetek természetesen is.

A kórház, ahol végül szültem a természetes szülést pártolta, szerintük ennek semmi akadálya nem lett volna, de végül választhattam és újra a programozott császár mellett döntöttem.

2022. ápr. 28. 07:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen esetben azért megkérdezik a terhes nőtől hogy mit szeretne. Tényleg sokkal jobb tud lenni egy programozott császár mint egy második sürgősségi. Van akinek meg lelkileg fontos hogy megprobalhassa a normál szülést.
2022. ápr. 28. 08:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm a válaszokat.

Igazából az első beindított szülésnek indult, de fajas gyengeség miatt lett császár belőle. A doki ugye burkot repesztett és 10 óra után 2 üveg oxitocin mellett sem lett semmi fajasom szinte, csak hánytam jobbra balra, kézzel távozott a végén na ott mondtam elég. Igy lett császár.

Azóta dokit váltottam, nala vittem végig ezt a terhességet, ő már nincs a nyiregyi kórházban, csak maganban praktizal. Azt mondja nem látja akadályát hogy sikerüljön a hüvelyi szülés, de azért készüljek fel mindenre, de már jó jelnek tartja a jósló fajasokat, illetve a baba szépen be van fordulva ahogy kell. Hat lesz ami lesz, izgatottan várom :)

2022. ápr. 28. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom mi a protokoll es nem is azt mondom h ez sokszor elofordul, de leirom h engem 3 eve csaszaroztak mikor beindultak a fajasok a kistesoval. Vbacra keszultem. Csupan 3 ora vajudas utan szetrepedt a csaszaros hegem es… na eleg hozza annyi h majdnem otthagytuk a fogunkat mindketten a kisfiammal… surgossegi eletmento csaszar lett a vege. Tobb babat nem szeretnenk de ha visszamehetnek az idoben programcsaszart kernek es nem kockaztatnek

De ez csak en vagyok es ez nagyon ritka. Csak gondoltam leirom h ilyen is van

2022. ápr. 28. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első Nekemis sürgősségi csaszar volt . 1,5 év van a fiúk között , gondoltam tuti csaszar ilyet kis korkulomseggel. Aztán közöltek h beindítják a szülést . Ment is kb 3 órán keresztül az ifuzio. Aztán végül csaszar lett mert elveknyult a hegem.
2022. ápr. 28. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Ohh istenem sajnálom.

Sajnos hallottam már ilyenről. Annyira nem gyakori eset de előfordul hogy a heg szetreped, épp ezért nem is erőltetik. A legfontosabb tényleg hogy minden oke legyen. Hat kiváncsi vagyok velünk mi lesz, anno a szülésznő azt mondta nekem, ő két csaszaron van túl, és csak az a fontos hogy egészséges anyuka és baba mehessen haza

2022. ápr. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!