Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37+1 hetes terhes vagyok....

37+1 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam uh-án amin 3516grammra becsülték a kislányomat. Többi lent?!

Figyelt kérdés
A méh lepenyem még 1 fokban sem éret. Semmi joslóm sincs se kemenyedes. Esetleg másnak is volt így és túl hordta a babát? Ellégé nehezen viselem a terhességet jó lenne ha megszületne harabb. És az indítástól is ellégé tartok.
2022. ápr. 27. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én lepényeim érettebbek voltak, aztán mégis a kiírt napján vagy utána születtek a gyerekek. Én is nehezen viseltem a végét főleg. Kitartást!
2022. ápr. 27. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Még van 3 heted, de simán hordhatod tovább is. Ez nem kívánságműsor, hogy mikor szülessen meg. Indítani csak akkor fogják, ha te vagy a baba veszélyben vagytok, vagy ha 41. hétig sem indul be. 4000 g-os babát még simán meg lehet szülni. Ha túl nagy lenne akkor meg úgyis császár lesz a vége.
2022. ápr. 27. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Először is, a baba súlya egy becselés....

Azert mert most ennyit mondtak, korán sem biztos, hogy ekkora is.

(Nekem pl kerek egy kilóval mérték el a szülés napjának reggelén)

Másodszor, elsőnél nekem sem volt joslóm soha, sem keményedésem. A mehlepény is "éretlen" volt. Ugy küldtek haza 39+2-n, hogy ebből tulhordás lesz, valoszínű indítassal. Aznap este megszültem

2022. ápr. 27. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

37+6 hetes kismama itt, múlt héten 3240 grammra becsülték a babát, 0 fokban érett lepény. Nekem éjszakánként 1-2 alkalommal vagy keményedés, de ennyi :D azt mondta a nőgyógyászom, hogy majd betöltött 39nél megbeszéljük ki mit szeretne :D mostmár tényleg napról-napra nehezebb, de nem sürgetném feltétlen a gyereket, ha ő még nincs rá kész.

Na meg mostmár bármikor bármi történhet. Barátnőmnek 38 hetes nst-n mondták, hogy pici is a baba, teljesen zárt is a méhszája… igencsak túl fogja hordani. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz.

2022. ápr. 27. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én méhlepényem már korán elkezdett érni, mégis túlvittem 1 héttel, pont beléptem a 42.be mikor elfolyt a magzatviz.

Szóval nem lehet megmondani.

2022. ápr. 27. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
1es erettsegu lepennyel, zárt mehszajjal, kb nulla josloval,magzatviz elfolyas és nyakdugo tavozas nélkül kb a semmiből megszultem április 6an 21e helyett. Egyszerűen hajnalban 5 perces fajasokkal keltem a semmiből 😂 37+6 naposan. Nekem császár lett a, vége mert elakadt a fiam mivel a feje túl nagy volt az én mereteimhez képest. Egy, héttel korabban 3200gr becsülték, 3500 szuletett, ha tovább marad bőven 4 kg is lett volna de nem a súlya számít.
2022. ápr. 27. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:

37+4 hetes vagyok. A méhszáj 2100, a babát 3200-ra saccolták tegnap, sok jósló fájásom van, a méhlepény 3.fokban érett. Mindezzel együtt azt mondta a doki, hogy nem valószínű, hogy mindjárt szülök. :D

De nyilván benne van az is a pakliban.

Annak idején a lányomnál már a 28.héten elkezdett nyílni a méhszáj, ott is korábban öregedett a lepény, ennek ellenére 40+4-re született meg.

2022. ápr. 27. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt annyira nem lehet előre tudni, én személy szerint ettől félek a legjobban, hogy nem tudom mi fog történni, mikor indul be, hogy jutok a korházba stb.

36 hetes vagyok, a babát 2700 grammra saccolták, méhlepény teljesen rendben, két hét múlva újra megnézik. Sokan mondják, hogy ne aggódjak mert a fiú babákat mindig túlhordják. Ez mennyire lehet igaz?

2022. ápr. 28. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
8 a fiamat a kiírt napján szültem. A lányomat meg hiába biztattak a dokinál, hogy kijöhet előbb, terminuson kívül szültem
2022. ápr. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!