37+1 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam uh-án amin 3516grammra becsülték a kislányomat. Többi lent?!
Először is, a baba súlya egy becselés....
Azert mert most ennyit mondtak, korán sem biztos, hogy ekkora is.
(Nekem pl kerek egy kilóval mérték el a szülés napjának reggelén)
Másodszor, elsőnél nekem sem volt joslóm soha, sem keményedésem. A mehlepény is "éretlen" volt. Ugy küldtek haza 39+2-n, hogy ebből tulhordás lesz, valoszínű indítassal. Aznap este megszültem
37+6 hetes kismama itt, múlt héten 3240 grammra becsülték a babát, 0 fokban érett lepény. Nekem éjszakánként 1-2 alkalommal vagy keményedés, de ennyi :D azt mondta a nőgyógyászom, hogy majd betöltött 39nél megbeszéljük ki mit szeretne :D mostmár tényleg napról-napra nehezebb, de nem sürgetném feltétlen a gyereket, ha ő még nincs rá kész.
Na meg mostmár bármikor bármi történhet. Barátnőmnek 38 hetes nst-n mondták, hogy pici is a baba, teljesen zárt is a méhszája… igencsak túl fogja hordani. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz.
Az én méhlepényem már korán elkezdett érni, mégis túlvittem 1 héttel, pont beléptem a 42.be mikor elfolyt a magzatviz.
Szóval nem lehet megmondani.
37+4 hetes vagyok. A méhszáj 2100, a babát 3200-ra saccolták tegnap, sok jósló fájásom van, a méhlepény 3.fokban érett. Mindezzel együtt azt mondta a doki, hogy nem valószínű, hogy mindjárt szülök. :D
De nyilván benne van az is a pakliban.
Annak idején a lányomnál már a 28.héten elkezdett nyílni a méhszáj, ott is korábban öregedett a lepény, ennek ellenére 40+4-re született meg.
Ezt annyira nem lehet előre tudni, én személy szerint ettől félek a legjobban, hogy nem tudom mi fog történni, mikor indul be, hogy jutok a korházba stb.
36 hetes vagyok, a babát 2700 grammra saccolták, méhlepény teljesen rendben, két hét múlva újra megnézik. Sokan mondják, hogy ne aggódjak mert a fiú babákat mindig túlhordják. Ez mennyire lehet igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!