Kismamák, ti hordtok még maszkot? Nem féltek, hogy összeszedtek valamit?
Én ha sokan vannak a boltban, felveszem, azért még tartok a betegségtől.
Tegnap is ültem a nőgyógyász váróban, a mellettem ülő másik kismama meg állandóan köhögött, nagyon zavaró volt, ráadásul telefonon mondta is valakinek, hogy a gyereke megint beteg... Az ilyeneket hogy lehet kivédeni?

23
Nekem a szakorvos mondta, akihez a betegségemmel járok, hogy az ffp2-es maszkot hordjam, mert nekem nagyon nem kéne elkapnom. Azt mondta, hogy az véd, a sima orvosival ellentétben.

Nem hordok, örülök hogy végre nem kell, bár nálunk az orvosi rendelőben továbbra is kötelezö.
Amit viszont vírus előtt és azóta is tartok, hogy senki mellé nem ülök le, ha mellémülnek simán felállok, és nem csak a bacik miatt, egyszerűen nem szeretem ezt a közelséget, ne másszon bele senki az aurámba.
Picit lazíts, sajnos sok ilyen esettel fogsz még találkozni az ovis, sulis időszakban.

Szerintem ezt felesleges túltolni.
Maszkot soha nem hordok ott ,ahol nem kötelező. Nagyon boldog vagyok ,hogy végre nem kell.
Orvosi rendelőben , kórházban ,továbbra is kötelező. Bár mikor anyumat kísértem most el a kórházba , vettem egy teát magamnak, levettem a maszkot ,és elkortyolgattam a meleg italt.😀
Jó lassan ittam,hogy ne keljen abban ülnöm 😅 Engem nagyon irritál ,na jó ,kivéve ha tele van az arcom pattival,akkor szerettem 🤣
Viccet félre téve...( Ami nem is volt az ) 😁
Ez az ő dolga. Te ezt nem tudod megváltoztatni. Nagyon betegen ,én sem mentem zárt helyre. Én le is mondtam pl a fogorvost mert folyt egy kicsit az orrom. Náthás voltam.
Nem tudhatod, lehet ,hogy neki nagyon fontos volt e az a vizsgálat. Honnan tudod ,hogy nem e tolta már így is el az időpontot 2 héttel ,na bumm. Nem lett jobban. De már menni kellett. A kényszer nagy úr!! Erre te magad is rájössz amikor megszületik a gyerek. Ítélkezni valaki felett ,akiről az ég világon semmit nem tudsz , az életéről , a helyzetéről.. amúgy van ám olyan ,hogy kikecmeregsz egy betegségből ,alapvetően már jól vagy ,de az a fránya köhögés még hetekig marad. ( Nálunk speciel ez volt )
Mondom ,hetekig!!!
Nem fertőztünk. Nem voltunk taknyosak. Csak nehezen szakadozott fel a hurut.
És ez nem azt jelenti ,hogy ez a nő halálos kórt köhögött volna a nyakadba. Túl aggódod.
Egyfolytában ezen kattognek... Jaj csak ne legyek beteg.... Tuti ,hogy állandóan az lennék.😅
Arrébb állsz, kinyitod a rendelőbe bukóra az ablakot. Behívnak ,megvizsgálnak. hazamész. És ennyi . Legyen szép napod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!