Kismamák, ti hordtok még maszkot? Nem féltek, hogy összeszedtek valamit?
Figyelt kérdés
Én ha sokan vannak a boltban, felveszem, azért még tartok a betegségtől.
Tegnap is ültem a nőgyógyász váróban, a mellettem ülő másik kismama meg állandóan köhögött, nagyon zavaró volt, ráadásul telefonon mondta is valakinek, hogy a gyereke megint beteg... Az ilyeneket hogy lehet kivédeni?
2022. ápr. 26. 22:15
2/37 anonim 

válasza:

Tavasszal kisgyerekes nő mellett? Hát sehogy.
3/37 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódom, hogy elkaptam-e valamit. Nem tudom, mit képzel az, akinek betegek otthon és eljön egy nőgyógyász váróba, ami tele van kismamával.
2022. ápr. 26. 22:30
4/37 anonim 

válasza:

Vajon mit képzel a hormongőzös agyad szerint? Hogy menni kell, és nem tehet róla, hogy az oviban benyel közben minden szrt a másik gyerek. Nem kell így túltolni, mert nem te vagy a világ közepe. Másnak a maga babája a fontos.
5/37 A kérdező kommentje:
Mi van? Egy sima ultrahangra jött ő is, az nyugodtan kitolható pár nappal, és akkor nem köhög a mellette ülő képébe. Nem csak engem zavart ez a váróban. Pont, hogy az ilyen képzeli, hogy ő a világ közepe, mert beül így mások közé, és még ahhoz is hülye, hogy vigyorogva mondja a telefonba, hogy full beteg otthon a gyereke.
2022. ápr. 26. 22:41
6/37 A kérdező kommentje:
Gondolom téged nem zavarna, ha terhesen a pofádba köhögne egy potenciális beteg, csak azért mert szarik másokra, és nem marad otthon a beteg gyereke mellette... Amúgy meg nem azt kérdeztem, hanem hogy ilyet hogy lehet kivédeni, ha már ilyen parasztok vannak.
2022. ápr. 26. 22:44
7/37 anonim 

válasza:

Bár nekem krónikus betegségem is van terhesen, de igen, hordok minden boltba maszkot.
És igenis ostoba és felelőtlen, ha valaki betegen megy időpontra, amit ilyenkor illene átrakatni.
8/37 anonim 

válasza:

Az van, hogy nem kell ennyire félni. A félelem immun romboló, meg nagy eséllyel vonzod be magadnak. Nem tudtad? Régen is voltunk betegek valamennyien, túl éltük. Maszkot hordani? Itt a jó idő, tavasz van, csupa virág illat, majd hülye leszek maszkozni. Úgy sem véd semmitől. Múltkor allergia miatt köhögnöm kellett, úgy néztek rám, mint a leprásra, évekkel ezelőtt rám se bagóztak volna, hát itt tart a világ.
9/37 A kérdező kommentje:
Tudom, a férjem is mondja, hogy bevonzom stb.
Tudom miről beszélsz , mert én meg szipogok kicsit az allergia miatt most.
De felháborított, hogy vigyorog a telefonba, hogy beteg a gyerek, mellé meg köhög összevissza.
De úgy latszik, ez valaki szerint tök rendben van.
2022. ápr. 26. 22:50
10/37 anonim 

válasza:

Kezdjük azzal, hogy váróba továbbra is kötelező a maszk viselet, másodszor vírus nélkül is alap, hogy ha köhögök a szám elé teszem a kezem. Pár napig pl köhögtem és nem tudtam kovid-e ezért maszkot viseltem amíg nem csináltattam tesztet, szerintem ez alap főleg kismamák között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!