Akik a másidik gyerekkel terhesek, hogy bírjátok/bírtátok a második terhességet?

Szerintem emiatt me felj, hogy koran jon a baba emiatt, mert ha ez igy lenne nagyon sok koraszules lenne :) apuka nem segit be neha, hogy pihenni tudj?
En 36.hetig egesz jol viseltem. Emlékszem pont karacsony korul voltam annyi, es egy rakat sutit sutottem, igaz h ulve, es estere teljesen kipurcantam, de napkozben birtam :D gyerkoccel délelőtt en voltam setalni vagy játszon, delutan/estefele apukaja vitte ki kicsit. En mar nem emelgettem a gyerkocot mert 15 kg volt akkor. De a 35-36 het utan teljesen kifulladtam... Egyszerűen alig bírtam ravenni magam, hogy felaljak a kanaperol. Idegesitett h nem tudok a gyerekkel jatszani, mert a nagy hasamtol sehigy se fertem el. Na azt a maradek 1 honapot nem sirom vissza az biztos.
Hat igen pisi az becsurgott hapcinal, na ez engem is kicsinalt... Nekem az ejjelek voltak nagyon rosszak. Gyarkoc rosszul aludt sokszor abban az idoszakban, es borzaszto kenyelmetlen volt minden megoldas. Feltem, hogy hason rug, de ahhoz h ne kelljen vele aludni, a szobajaban levo kenyelmetlen kanapen csoveztem orakat ejjel..
Szoval.. masodik terhesseg sosem teljes rozsaszin felho 🤣

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!