Menstruációtól számítva 7 hét 4 napos magzat mérete 6 mm. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Problémás terhesség. Folytonos barnázás, a terhesség során kialakult 1,5 centis belógó mióma, haematóma. 1 hete 4,5 mm magzati méretet mért az orvos. Szívhang van. Nagyon lassúnak tűnik a fejlődés. 1 hét múlva ismételt UH. Más tapasztalt ilyen lassú kezdeti fejlődési ütemet?2022. ápr. 26. 19:49
21/23 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, és tudom nem vígasztal, de én is egy missed ab műtét után vagyok.
A második nektek is biztos, hogy rendben lesz!
Én műtét után éreztem úgy, hogy azonnal “kell egy másik”, de ahogy telt az idő, javult a lelki állapotom, változott ez az érzés. És persze szeretnék már újra próbálkozni, de még endokrinológus van előbb, szóval védekezünk még mi is.
22/23 A kérdező kommentje:
Érdemes várni és vitaminokat, ásványianyagokat szedni mindkét félnek a 3 hónap alatt. Folsav helyett pedig folátot, szintén mindkét félnek. Nem csak női oldalról lehet gond, főleg ha esetleg kromoszóma rendellenesség volt a háttérben. Persze ez nem fog kiderülni. Bízok benne én is, hogy a második terhességnél már minden rendben lesz. Sok sikert nektek is 🙂
2022. jún. 5. 11:27
23/23 anonim válasza:
Köszi! 🙂 Szedek Femibion 0-át, meg D vitamint. Sajnos párom nem bírja a vitaminokat, egyszerűen valahogy annyira, hogy szinte soha nem beteg, de elkezd vitamint szedni, kidől 2-3 hétre 😰 Úgyhogy én szedem, aztán bizakodunk, meg majd próbálkozunk 🙂 És én még csináltatok egy endokrinológus általi kivizsgálást is. Azért csak 15 évig szedtem fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!