Járt köztetek valaki hasonlóan? 8 hetes terhesség vérzéssel többi lent
Biztosan kizart hogy kesobb fogant? Mert a leirtak alapjan nem lehetsz 8 hetes. Hat es fel hetesen volt nalad petezsak, szikholyag es csupan majdnem 8hetesen van szivmukodes.
Nekem jan30an volt az utolso menstruaciom es most vagyok 6+3hetes. 5hetesen petezsak,szikholyagal es embrio kezdemenyel. 6hetesen mar volt szivhang.
Nem akarok hulyeseget irni de szamomra furcsa.
A verzest okozhatja hematoma vagy progreszteron hiany. Lehet megvonasos verzes is de az nagyon ritka es megsem olyan mintha menstrualnal.
Az orvosod most mit mond, hogy elo terhesseg van es nem missed ab? Azert ezt durva hogy igy benezi egy orvos. Mikor nekem missed ab-om volt, ket naponta neztek uh-al es vettek vert. Addig amig a terhesseg mutatott barmilyen kicsi fejlodest, amig not a hcg es a petezsak nem esett ossze nem mondtak ki hogy missed ab.
Jobbulast kivanok neked es remelem jol lesztek mindketten.
Sajnos teljesen kizárt, hogy később fogant a saját orvosom tévedett sajnos mert ő látta azt, hogy üres a petezsák és
Missed abortusz! Ha másnap azaz tegnap nem jelentkezik vérzés nem megyek kórházba és nem derül ki, hogy a magzat él!
Nagyon sajnalom, gyors felepulest kivanok neked!
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!