Baba bejelentése a családnak? Túl késő?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy 9. terhességi hetet töltöttem a hétvégén és még a páromon meg rajtam kívül senki nem tudja. Se anyukám, se apukám, párom szülei sem. Első baba amúgy.
Meg akartuk várni a 12 heti genetikai ultrahangot.
Tegnap találkoztam egy rendezvényen egy ismerős párral. A hölgy most 10 hetes terhes és nem "titkolta" senki előtt- nem hogy a szűk család előtt.
Volt itt olyan, aki csak 12.hét után mondta meg akár a szüleinek is? Nem volt belőle sértődés?
Személy szerint tudom, hogy túlaggódná az anyukám helyettem is az egész terhességet és ez nem hiányzik-ezért is vàrok, amíg lehet.
Köszi :)
Mindenki maga tudja, milyen kapcsolatban áll a családjával. Mi a férjem szüleinek egyből elmondtuk (enyémmekkel nem tartjuk a kapcsolatot), nagyon jóban vagyunk, amúgy is mindennap beszélünk, szerintem ki sem bírtuk volna, hogy ne tudassuk velük, jó volt valakivel megosztani.
Mindenki más a 12. hét után tudta meg.
Én a 14. hétben voltam, mikor elmondtuk bárkinek is, addig csak ketten tudtuk a férjemmel. Szerintem a családban meg az ismerősi körben még mindig van olyan, aki nem tudja, pedig 2 hét múlva szülök. Velük nem olyan a kapcsolat meg mi a közösségi oldalakra sem tettük ki. Egyébként szívem szerint csak a szülés után közöltem volna bárkivel is, hogy úton a trónörökös :)
Az első terhességem sajnos a 9. héten missed ab-bal végződött, azt el sem mondtuk és nem bántuk meg, a család csak szétstresszelte volna magát meg minket is, az emberek meg sajnálkoznak, én ezt nem akartam, enélkül is nehéz volt feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!