A BETÖLTÖTT 12. hét után szünnek meg a hányásos, émelygéses rosszúllétek, vagy ha már BELÉPTÜNK A 12. hétbe? (pl.11. hét+2nap, +3nap, stb. ) Tapasztalatok?
Szia,
Ez nem ilyen, hogy ekkor vagy akkor. Nekem például egyáltalán nem volt hányingerem, csak egyszer a harmadik trimeszterben.
Teljesen egyén függő, van akinek reggelente van, van akinek valamilyen illattól/szagtól. Van akinek végig, van akinek egyszer sem. Ezt nem lehet általánosítani.
Egy hónapos kisfiú anyukája
Hát az nagyon változó. Azt mondják amikor megmozdul a baba. Én mind a két lányommal végig rosszul voltam, hánytam, sok volt a savam stb.
Van aki meg észre sem veszi hogy babás.
10 éves és egy 6 hónapos baba anyukája.
nem lehet így általánosítani. mindenkinek máskor, de KB. olyan 12. hét körül.
nekem pl. a 14. héten múltak el a rosszulléteim.
szia,
Ez nagyon változó.
Nekem pl. az első lányommal a 12. hétig semmi bajom nem volt, utána viszont egyes szagok (nem illatok) nagyon ingereltek.
Most 14 hetes vagyok a 2. babónkkal, és ugyanez a helyzet, ebből gondolom, hogy megint csajszink lesz..:))
Aztán, az is lehet, hogy ugyanolyan tüneteim vannak, és mégsem csajszi lesz..ki tudja???
Tudom,h nem lehet általánosítani,csak azért kérdezem,mert 5 hetes terhességem óta nem tudtam az ágy ból kiszállni-epét és savat hánytam töménytelen mennyiségben,valamint elképesztő hányingerem volt mindentől.
Most vagyok 11hetes és 4 napos -tehát beléptem a 12.hétbe de még nem töltöttem be.És 2 napja jó a közérzetem,nem hányok csak hányingerem van.
Vajon ez már így is marad?
Annyira boldog lennék!
Szia!Nekem az elso gyermekemmel a fiammal a 20.-ik het utan szunt meg a hanyasos korszakom.A lanyommal viszont a 16.-ik het utan.Kitartas,tudom nagyon rossz,de miutan elmulik mar nem is fogsz ra emlekezni es elvezni fogod a kismamasag minden pillanatat!:-)
Udv.egy 9 eves fiu es egy 5 honapos kislany anyukaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!