Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A BETÖLTÖTT 12. hét után...

A BETÖLTÖTT 12. hét után szünnek meg a hányásos, émelygéses rosszúllétek, vagy ha már BELÉPTÜNK A 12. hétbe? (pl.11. hét+2nap, +3nap, stb. ) Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ez nem ilyen, hogy ekkor vagy akkor. Nekem például egyáltalán nem volt hányingerem, csak egyszer a harmadik trimeszterben.

Teljesen egyén függő, van akinek reggelente van, van akinek valamilyen illattól/szagtól. Van akinek végig, van akinek egyszer sem. Ezt nem lehet általánosítani.

Egy hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 18. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az nagyon változó. Azt mondják amikor megmozdul a baba. Én mind a két lányommal végig rosszul voltam, hánytam, sok volt a savam stb.

Van aki meg észre sem veszi hogy babás.

10 éves és egy 6 hónapos baba anyukája.

2008. dec. 18. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet így általánosítani. mindenkinek máskor, de KB. olyan 12. hét körül.

nekem pl. a 14. héten múltak el a rosszulléteim.

2008. dec. 18. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:

szia,

Ez nagyon változó.

Nekem pl. az első lányommal a 12. hétig semmi bajom nem volt, utána viszont egyes szagok (nem illatok) nagyon ingereltek.

Most 14 hetes vagyok a 2. babónkkal, és ugyanez a helyzet, ebből gondolom, hogy megint csajszink lesz..:))

Aztán, az is lehet, hogy ugyanolyan tüneteim vannak, és mégsem csajszi lesz..ki tudja???

2008. dec. 18. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Tudom,h nem lehet általánosítani,csak azért kérdezem,mert 5 hetes terhességem óta nem tudtam az ágy ból kiszállni-epét és savat hánytam töménytelen mennyiségben,valamint elképesztő hányingerem volt mindentől.

Most vagyok 11hetes és 4 napos -tehát beléptem a 12.hétbe de még nem töltöttem be.És 2 napja jó a közérzetem,nem hányok csak hányingerem van.

Vajon ez már így is marad?

Annyira boldog lennék!

2008. dec. 18. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első négy hónapot végighánytam :( és egyes "illatoktól" végig hányingerem volt.
2008. dec. 18. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem az elso gyermekemmel a fiammal a 20.-ik het utan szunt meg a hanyasos korszakom.A lanyommal viszont a 16.-ik het utan.Kitartas,tudom nagyon rossz,de miutan elmulik mar nem is fogsz ra emlekezni es elvezni fogod a kismamasag minden pillanatat!:-)

Udv.egy 9 eves fiu es egy 5 honapos kislany anyukaja!

2008. dec. 18. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. hétig tartott 5. héttől.Azt gondoltam teljesen eltűnik mert nekem is "csak" hányingerem volt, de vissztért akkor még két napra.Most 21 hetes vagyok múlt héten is hánytam kétszer és nagyon kell vigyáznom még mindig mit és mennyit eszek.És ez nagyon úgy tűnik így is marad mostmár végig.Ez van.
2008. dec. 18. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
szia!lehet,hogy veget ert a hänyos idöszakod.nekem pl.6-9hetig volt hänyingerem,aztän csak ritkän jött/jön elö,pl ha a boltban a felvägottak között vagyok...:)
2008. dec. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!