MAgne B6 vitaminból mennyit szedjek egy nap?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a dokinál, kb 5-6 hetes lehetek, duphastont kaptam, meg mondta, ,hogy Magne B6, csak azt felejtettük el, hogy menniyt kell bevenni egy nap belőle!
Köszi a segítséget előre is!
2008. dec. 18. 09:00
1/3 anonim 

válasza:

Szia! Én az elején görcsölős voltam és napi 2 szem elegendő volt. Amúgy a sima Magne B6-ból napi 8 szemet is be lehet venni nagy görcsölés esetén. De a Béres Magne B6-ból csak napi 1 szem megengedett. Neked kell eldöntened hány szemre van szükséged egy nap.
2/3 anonim 

válasza:

Az előttem szólóval nem értenék egyet. mert a béres magnézium tartalma fe annyi mint a magneB6-nak. (gyógyszerés mondta, hogy 2szer annyit kell szednem belőle mint a magne B6-ból)
Nekem napi 4 magneB6- ot kellett szednem a terhességem elejétől. És amikor csökkenteni akartam az adagot, akkor elkezdett feszülni és fájni a pocakom. Sztem te is érzed hogy mennyi az elegendő. van aki 3x2 szed naponta, ugyhogy sztem rosszat nem teszel vele ha szeded.
üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válszokat...
2008. dec. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!