Pozitív lett a tesztem. Ma vagyok a 43. napon. Dokihoz csak
hétfőn megyek. Melyik vitaminból mennyit szedjek?
Szia, elég az elevitből szedned napi 1 darabot, reggeli után, mert akkor nem lesz tőle hányingered. Folsav nem kell mellé, mert az is van benne.
2008. júl. 2. 14:24
mikor volt az utolsó menstuációd első napja? abból tudod kiszámolni, hány hetes vagy. érdemesebb hétben és nem napban számolni.
2008. júl. 2. 14:25
En a helyedben csak folsavat szednek(napi ket szem). A terhesvitamin azonknak valo, akik nagyon egyoldaluan taplalkoznak vagy nagyon sovanyak. Ha te nem kozejuk tartozol, akkor szerintem egyelore hagyd a terhesvitaminokat. Az en orvosom legalabbis igy gondolja. Vard meg, hogy a tied mit mond, mert megoszlanak a velemenyek.
2008. júl. 2. 14:28
szerintem pedig ha megvetted az elevitet napi egyet nyugodtan..folsavat szedhetsz mellé kétnaponta, ha mész a dokihoz mondd neki mid van, szedjed -e.Nekem így kellett szedni a tizedik hétig, azóta egyik nap elevi másik nap folsav és majd a saját dokid meglátja az eredményeidből mire van szükséged, addig pedig nem árthatsz vele.
Vigyázz magadra és ha mész a dokihoz kérdésekkel menj, nehogy hazafele gondolkodj mit kellet volna megkérdezni!-én így járok mindig. :-)
2008. júl. 2. 14:33
nekem a doki tegnap azt mondta ne szedjek semmi vittamint de semmit,egyél gyümőlcsöt
2008. júl. 2. 14:38
6/14 A kérdező kommentje:
Hát... nem vagyok rá büszke, de nem vagyok egy nagy gyümölcsevő, szóval szerintem kellhet az a vitamin, de akkor a doki megmondja az adagot.
Köszi a választ mindenkinek!
Én még egy szem vitamint sem vettem be,bár én sem vagyok nagy gyümievő,de azért minden nap eszem,valamilyen gyümölcsöt(tök jók a véreredményeim),hiszen annyi közül lehet ilyenkor válogatni.Biztos van olyan amit Te is szívesen eszel.19 hetes kismami
2008. júl. 2. 20:13
Szedjél be 3x1 elevitet. Meg kérdezd meg a védőnőt, milyen vitaminok vannak és azokból is szedj be nyugodtan 3x1-et. Majd csak akkora leszel, mint egy bálna. Sok sikert!
2008. júl. 3. 00:50
9/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenem, ha csak ilyen bunkó tudsz lenni, akkor minek válaszolgatsz? Ki kíváncsi szerinted az ostoba hozzászólásaidra???
Biztos tombolnak a hormonjaid, ezért vagy ilyen kerge!
Ostoba vagy te, anyukám. Mi bánt az igazságban?
2008. júl. 4. 07:51
Kapcsolódó kérdések: