Más is fáradékonyabb már a 29. hét körül?
Szia!
Én is fáradékonyabb vagyok a 28-29. héttől. Most 32+ 4 hetesek vagyunk. Mi igaz, hogy csak az első emeleten lakunk, de bizony van mikor ez is megerőltető. Lehet nálam az is rá segít, hogy túlsúlyos kismama vagyok. Azt nem tudom, hogy természetes-e, de szerintem ne gondold magad gyengének. Azt olvastam, hogy ilyenkor még az egyensúlyt is nehéz megtartani..
Lehet már tudni, hogy mi lesz a csöppség? Első baba?
Jó egészséget,kitartást az utolsó hetekre, és sok boldogságot a babához!
Sajnos igen!En mar eves es pihenes kozben is elfaradok :))))
Kitartast!
37 hetes kismami :D
Igen! A 27. hét körül kezdődött, hogy álmosabb vagyok. Általában a terhesség elején szoktak ettől szenvedni, de én a legelejétől sokkal kevesebb alvással beértem, és rengeteg energiám volt. Aztán a 30. héttől pedig fizikálisan fáradok el hamar. Lihegek minden mozdulattól.
35hetes
Nekem is a harmadik trimeszter olyan, mintha mindent elvágtak volna. Addig nagyon jól voltam, telis-teli energiával. Aztán a 30. héttől jött az az érzés, hogy jéééé de terhes vagyok... :)
Minden nehezebb, gyorsabban fáradok. Most meg már főleg.
37 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!