Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az övterelő valóban hasznos?

Az övterelő valóban hasznos?

Figyelt kérdés

Párom nagyon rá van pörögve, hogy kell nekem a kocsiba a biztonsági övet elterelő készség, de én magam így a 30. héten sem érzem égető szükségét, nem kényelmetlen sem a vezetés sem az utazás bekötve. Ellenben macerásnak érzem, hogy két autó négy különböző ülésére költöztessem magammal, mert változó mikor melyikünk/melyik autót vezeti vagy csücsül bent utasként.

Valóban megelőzhető vele nagyobb baj egy baleset során? Légyszi segítsetek pro-kontra érvekkel :)

2022. ápr. 21. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség alatt a baba biztonsága elsődleges volt, így már akkor beszereztek az övterelőt, mikor még látványos hasam sem volt. Nem a kényelmem volt az elsődleges, bár később kényelmesebb is volt ezzel utazni.
2022. ápr. 22. 11:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos és praktikus, bár olvasta mén olyanrol is , aki nagy pocakkal sem vásárolt kismama övet autóba. Ez az öv megéri az árát, védi méhet és babát.
2022. ápr. 22. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!