Aki használ/használt övterelőt, mikortól használja? Melyik vált be nektek?
Köszi! :)
Én 11 hetes vagyok, szinte minden nap autózunk 2x 15 km-t, viszont a jövő héten mennénk 180 km-re. Nem tudom, érdemes-e már most megvenni?
Igazából nem értem, miért ajánlják már a 2. hónaptól, hiszen 12-13. hétnél előbb biztos, hogy ki sem emelkedik a méh a kismedencéből. Ettől függetlenül árthat neki az öv?
Én is pont a Scampot néztem, akkor az bevált neked?
Igazából nem tudom, a Brendonon kívül itt tudnánk-e valahol venni, így marad a Brendon.
Árthat, persze. Sehány hetesen se biztonságos a magzatnak, ha egy rugalmatlan szíj alhason csapja a kismamát. Tökmimdegy, hol a fundus.
11 hetesen már bőven ideje használni. Mire vársz? Minél később veszed meg, annál kevesebb ideig tudod használni.
Igazából babona, előző baba elment, szerettem volna megvárni legalább a 12. hetet, nehogy "feleslegesen" vegyük. :(
És nem nagyon láttam/látom a logikát benne, hogy miért ajánlják a 12. hét előtt.
De azt hiszem, 2x180 km-t nem merek már megtenni nélküle, végül is 5 hetesen is volt egy nagyobb fékezés, ahol megfogott az öv, az sem esett jól, pedig az még szinte egyenértékű volt azzal, mintha terhes se lennék.
Akkor holnap be is szerezzük, ha valaki még megírná, hogy melyik vált be neki, azt megköszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!