Persze, hogy érdemes. Nekem 2 balesetem volt eddig életem során, mindkettő terhesen
Elsőnél én vezettem, belém jöttek szemből. Másodiknál édesapám vezetett, szarvast ütöttünk el. Mindkétszer éreztem, ahogy az öv tartott bent. És ha nincs a terelő, akkor elég nagy nyomás éri a hasamat. Használtan pár ezer ft, majd ugyanannyiért el is tudod adni.
2018. szept. 19. 15:28
3/10 anonim válasza:
Igen, mindenkepp erdemes. Nagyon kenyelmes.
En 28 es 30 hetesen hasznaltam hosszabb tavon (mindket ut 20 oras volt) es egyreszt tenyleg biztonsagerzetet ad, masreszt szuper, hogy nem nyomja a hasamat az ov egyaltalan.
Rovidtavu utaknal, varoson belul annyira nem tunt fel, hogy mennyivel jobb, mint siman hasznalni a biztonsagi ovet.
2018. szept. 19. 15:33
4/10 anonim válasza:
12 hetes voltam az elsővel, amikor megvettük, a lehető legjobb döntés volt. Kényelmes, nem nyom, nem feszül rá a pocakra. Sokkal biztonságosabb. Én a 3 perces utakon is érzem, mennyire jó, ég és föld, amikor anyukám visz valahova, meg amikor a férjemmel megyünk.
2018. szept. 19. 15:52
5/10 anonim válasza:
Ez volt az elsô dolog, amit anno megvettem. Én az ilyen biztonsági dolgokból nem csinálok kérdést.
Akár te vezetsz, akár nem, bármennyire is jó sofôr, a többi autó vezetôje kiszámíthatatlan, bármikor történhet egy kisebb koccanás. Az övterelô viszont leveszi a hasadról a koccanás “súlyát”, helyette a combodon megy az öv.
Ne gondolkozz rajta.
2018. szept. 19. 15:59
6/10 anonim válasza:
Sokan nem gondolnak rá, de nem a kényelem az elsődleges funkciója, hanem az, hogy baleset esetén nem a hasat és a babát rántja meg az öv. Már pedig baleset nem csak 20 órás úton fordulhat elő. Nekem is van, használom akkor is, ha csak a boltba ugrom le, mert még akkor is előfordulhat, hogy belém jönnek.
2018. szept. 19. 17:30
7/10 anonim válasza:
Mindkét terhességnél használtam az első pillanattól 2 perces utakra is. Nem nagy kiadás a nyugalomért.
2018. szept. 19. 18:43
8/10 anonim válasza:
A háztól a garázsig is bekapcsoltam. Kb 300 méter. A 12 hét környékén kezdtem el hordani. Nagyon fura volt mikor a kórházból mentünk haza és már nem kellett. Teljesen megszoktam.
2018. szept. 19. 20:29
9/10 anonim válasza:
Igen, a Besafe ovterelot kolcsonozni is tudod, es kesobb levasarolhatod a boltban (asszem Babaszafari) a kolcsonzesi dijat.
2018. szept. 19. 20:59
10/10 anonim válasza:
Már régi a kérdés, de én kezdetek óta használom. Volt egy vetélésem (nem ilyen okból kifolyólag), így mi már a próbálkozás alatt beszereztük, hogy amint pozitív teszt lesz, rögtön használhassam. 10e Ft volt, de egy percig sem bánom, sokkal nyugodtabb vagyok benne. Most tanulok vezetni, az órákra is viszem. Bőven megéri beszerezni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!