Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért félünk gyereket vállalni?

Miért félünk gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk egy kisbabát, de mire oda kerül a sor mégis védekezünk. Vajon mitől félünk, miért pánikolunk be?

Eddig úgy éreztem, hogy felkészültek vagyunk rá, mi változott?

Beszélgettünk erről a férjemmel, de nem jöttünk rá, mire várunk még.

Segítsetek tapasztaltak, nálatok, hogy volt az első babánál?

2008. dec. 18. 08:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok a férjem 32 és 21 hetes babás vagyok.Amikor megismerkedtünk 18 voltam, és én már akkor szerettem volna babát, csak tanultam is és nem is volt mire vállalni.Én már akkor éreztem hogy eleget éltem azóta már együtt is eleget éltünk mindkettőnk úgy érzi.TanácsomHa úgy érzed így már nem teljes az életed csak akkor vállaljátok!Sok sikert és boldogságot.
2008. dec. 18. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:

szia! az első vagyok csak későn jutottam a géphez.én 31 vagyok a férjem 36. te irtad gogy 22 éves vagy:-) (jo fiatal) ez mindent megmagyaráz. most leirom az én véleményem de ne pontozz le:-) fiatal vagy még. ilyen korban "élni kell" nem feltétlen a bulizást értem ezen. utazzatok tanuljál még. jogsit tegyél nyelvvizsgát. ha a mi példánakt nézed a férjednek van még ideje. dolgozgasson épitgesse a karrierjét. én hogy ilyen korban szültem ugy érzem nem kell lemondanom semmiről. Mi is "kiéltük" magunkat. szoval szerintem várjatok még pár évet. semmiről nem maradtok le:-)

Ui: az anyám mikor velem lett terhes 77-ben falun 28 éves volt!! abban az időben ez vétek volt:-) de közölte hogy nem örült meg 20 éves fejjel szülni:-D és látod nem Ő sem maradt le semmiről:-)

eljön azaz idő amikor beelefogtok vágni. észre sem fogod venni és pocakos leszel. szoval nyugi és ne leyen több kétséged!!!

sok sikert!!

2008. dec. 18. 16:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy az iskolapadba nem szándékozom mostanában visszaülni (a hátamon feláll a szőr a gondolattól is :D )

Jogsim, nyelvvizsgám megvan :)

Az utóbbi évek alatt sokat utazgattunk, szórakoztunk, magyarul semmi akadálya nincs, mert anyagilag sincs olyan egetrengető nagy gondunk.

Valami azonban mégis aggaszt, de nem tudom, hogy mi?!

Viszont a 30 év körüli gyerekvállalást elég későinek tartom, addigra remélem már mind a kettő meg lesz!

Köszönöm mindenkinek, hogy megtisztelt a válaszával.

BOLDOG KARIT!

2008. dec. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!