Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajúdás alatt tényleg kevésbé...

Vajúdás alatt tényleg kevésbé fáj ha sétálsz? Én rögtön lefeküdnék ha fáj akkor lesz jobb

Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Nálam kevésbé fájt amikor aktív voltam. Séta meg labda. Amikor feküdni kellett szörnyű volt. Nem tudtam hogy vergődjek, tekeregjek hogy jobb legyen. 😅 Sétálva 500x viselhetőbb volt. De ez én vagyok. :)
2022. ápr. 16. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Én mindkétszer állni,meg sétálni meg labdàn ülni akartam,ahhoz képest kiterülve,elalélva feküdtem... a labdán ha jott egy fájás az kegyetlen volt, bírni a fájást,meg tartani magam,le ne guruljak róla. Mindig nézem aki olyan szépen elrugózik rajta közben,hát nekem nem jött össze.De hat kinek mi jön be,én az ágyon éreztem biztonságban magam.
2022. ápr. 16. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Képtelen voltam feküdni, inkább sétáltam, úgy sokkal jobban kibírható volt.
2022. ápr. 16. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Olyan ez, mint a veseköves fájdalom (folyamatos vizelési inger), akkor is csak járkálás közben enyhül a kényszer.
2022. ápr. 16. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is sokkal jobb volt sétálni, mint feküdni. Fekvés közben sehogy nem volt jó, nem találtam kényelmes pózt és a derekam is majd leszakadt. Labda szintén borzalmas volt, rá kellett jönnöm, hogy azt nem nekem találták ki.
2022. ápr. 16. 23:55
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Én nagyon vicces voltam. A kórházban voltam már egy hete mert túlhordtam. Egyik nap beindult, de még este 10-kor nem vittek le a szülőszobába, mert még csak 1 ujjnyira voltam nyitva. Én kimentem az előtérbe ahol a liftek vannak, két oldaláról nyílik a terhespatológia meg az újszülött osztály... És fel-alá rohangáltam a két osztály között, mert akkor annyira nem fájt ,🤣🤣 viccesen nézhettem ki :Dd persze a vége fele nem tudtam már rohangálni, csak fetrengtem az ágyon vonyítva 😳🤣
2022. ápr. 17. 06:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a sétálás jött be. Vicces ahogy a fèrjem meg ült a folyosón a padon és várt, mert neki már elég volt a kilométerekből 😁
2022. ápr. 17. 07:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen egyedi, kinek hogy elviselhetőbb. Ráadásul a folyamat előrehaladásával változhat is. Én sokáig négykézlábra állva ringattam a csípőmet, kádban ültem, bordásfalba kapaszkodtam. A sétálás nekem nagyon fájt. A sokadik órában viszont csak labdán ülve bírtam megmaradni. Az jó puha volt, én meg úgy éreztem, hogy egy tonnás györcs az alfelem.

Nekem még a légzés segített sokat. Orron be, szájon lassan ki és próbálj "lefelé" lélegezni. Bár piszkosul fáj, de érdemes lefelé "engedni" a babát. (Először én se értettem, miről beszél a bába, a sokadik órában sikerült ráéreznem.)

2022. ápr. 17. 07:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sétálni, ülni volt jó

Meg vízben feküdni

2022. ápr. 17. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Sétálni sokkal jobb volt.
2022. ápr. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!