Vajúdás alatt tényleg kevésbé fáj ha sétálsz? Én rögtön lefeküdnék ha fáj akkor lesz jobb
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 21:58
1/12 anonim válasza:
Nálam kevésbé fájt amikor aktív voltam. Séta meg labda. Amikor feküdni kellett szörnyű volt. Nem tudtam hogy vergődjek, tekeregjek hogy jobb legyen. 😅 Sétálva 500x viselhetőbb volt. De ez én vagyok. :)
2/12 anonim válasza:
Én mindkétszer állni,meg sétálni meg labdàn ülni akartam,ahhoz képest kiterülve,elalélva feküdtem... a labdán ha jott egy fájás az kegyetlen volt, bírni a fájást,meg tartani magam,le ne guruljak róla. Mindig nézem aki olyan szépen elrugózik rajta közben,hát nekem nem jött össze.De hat kinek mi jön be,én az ágyon éreztem biztonságban magam.
3/12 anonim válasza:
Képtelen voltam feküdni, inkább sétáltam, úgy sokkal jobban kibírható volt.
4/12 anonim válasza:
Olyan ez, mint a veseköves fájdalom (folyamatos vizelési inger), akkor is csak járkálás közben enyhül a kényszer.
5/12 anonim válasza:
Nekem is sokkal jobb volt sétálni, mint feküdni. Fekvés közben sehogy nem volt jó, nem találtam kényelmes pózt és a derekam is majd leszakadt. Labda szintén borzalmas volt, rá kellett jönnöm, hogy azt nem nekem találták ki.
6/12 anonim válasza:
Én nagyon vicces voltam. A kórházban voltam már egy hete mert túlhordtam. Egyik nap beindult, de még este 10-kor nem vittek le a szülőszobába, mert még csak 1 ujjnyira voltam nyitva. Én kimentem az előtérbe ahol a liftek vannak, két oldaláról nyílik a terhespatológia meg az újszülött osztály... És fel-alá rohangáltam a két osztály között, mert akkor annyira nem fájt ,🤣🤣 viccesen nézhettem ki :Dd persze a vége fele nem tudtam már rohangálni, csak fetrengtem az ágyon vonyítva 😳🤣
7/12 anonim válasza:
Nekem is a sétálás jött be. Vicces ahogy a fèrjem meg ült a folyosón a padon és várt, mert neki már elég volt a kilométerekből 😁
8/12 anonim válasza:
Ez teljesen egyedi, kinek hogy elviselhetőbb. Ráadásul a folyamat előrehaladásával változhat is. Én sokáig négykézlábra állva ringattam a csípőmet, kádban ültem, bordásfalba kapaszkodtam. A sétálás nekem nagyon fájt. A sokadik órában viszont csak labdán ülve bírtam megmaradni. Az jó puha volt, én meg úgy éreztem, hogy egy tonnás györcs az alfelem.
Nekem még a légzés segített sokat. Orron be, szájon lassan ki és próbálj "lefelé" lélegezni. Bár piszkosul fáj, de érdemes lefelé "engedni" a babát. (Először én se értettem, miről beszél a bába, a sokadik órában sikerült ráéreznem.)
9/12 anonim válasza:
Sétálni, ülni volt jó
Meg vízben feküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!